Het ervaringsverhaal van

Mark

Mark houdt zich dagelijks bezig met hetgeen hij het leukste vindt: etiketteren. “Nooit gaat de gedachte ‘ik heb geen zin vandaag’ door mijn hoofd als ik naar mijn werk moet. Ik heb absoluut veel plezier in mijn werk”, vertelt Mark Rozema, etiketteringsspecialist bij Normec Label & Specifications.

Mark werkt sinds september 2014 voor de Normec Foodcare. “Ik ben begonnen als projectadviseur bij Bureau voor Kwaliteitszorg. Binnen een jaar hield ik me al bezig met etiketteren. Ik had hier een achtergrond in en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Langzaamaan is dat steeds verder gaan uitbreiden en nu houd ik me fulltime met Normec Label & Specificationsbezig”, vertelt Mark enthousiast.

Wetgeving

Als etiketteringsspecialist houdt Mark zich bezig met de wetgeving omtrent etiketten. “Vanuit mijn vorige baan heb ik veel ervaring met de additievenwetgeving. Daar houd ik me nu nog steeds veel mee bezig. Daar geef ik af en toe ook trainingen in bij bedrijven”, zegt Mark. Hij is ontzettend dankbaar dat hij de kans heeft gekregen om zich ook verder te ontwikkelen in onder andere training geven. “Ik had nog nooit een training gegeven. Hier heb ik die kans wel gekregen, ik vind het ontzettend fijn dat dit kan.”

De adviserende rol

Mark geniet er ontzettend van om bedrijven advies te geven op het gebied van etiketteren. “Met name jonge bedrijven hebben vaak nog niemand in dienst die zich verdiept in de etikettering van producten. Ik kan ze dan verder helpen. De adviserende rol vind ik erg leuk, als consultant kun je soms net iets meer zeggen dan iemand die bij een bedrijf in dienst is.”

Afwisseling

De afwisseling is toch wel hetgeen wat Mark het leukste aan zijn baan vind. “Daardoor wordt het nooit saai. Ik hou ergens wel van saai, maar het moet niet te saai worden”, zegt Mark lachend.

De inhoudelijke kant is het leukste

Verdere toekomstplannen heeft Mark nog niet echt voor zijn carrière bij Normec Foodcare. “Twee jaar geleden had ik ook nooit verwacht dat ik hier zou staan. Ik zie wel hoe het komt. Voorlopig wil ik mij vooral richten op de inhoudelijke kant van het werk.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88