Werken bij het kantoor in Barendrecht

Bij Normec QC One draag je bij aan wereldwijde voedselveiligheid met geavanceerde software. Onze software is een alles-in-één platform waarmee je nauwkeurige, objectieve en betrouwbare kwaliteitscontroles kunt uitvoeren. Technologische vooruitgang en slimme innovaties, daar staan we voor.

Bekijk alle vacatures

Locatie

Informele sfeer en vertrouwen

Treed binnen bij Normec QC One en ervaar de informele, open en prettige werksfeer. En dat met een vleugje humor. Waardering en vertrouwen in elkaar zijn belangrijke waarden binnen het team. Je werkt samen met een diverse en uitgebreide groep mensen. Ontmoet Stefan, onze benaderbare directeur met uitgebreide kennis van kwaliteitscontroles én een passie voor het maken van heerlijke pizza’s. Jamie vervult de rol van IT quality consultant en is verantwoordelijk voor klantenondersteuning en advies, altijd paraat om te helpen. Sam, onze content marketeer, maakt technische informatie boeiend en brengt altijd vrolijkheid met zich mee.

Maak echt impact in de AGF-sector

Wat het werken bij Normec QC One zo bijzonder maakt? Dat je iedere dag impact maakt door een bijdrage te leveren aan goed en veilig eten. Welke groenten en fruit je vandaag ook eet: grote kans dat ze zijn gekeurd met onze software. En dat met de nieuwste technologische mogelijkheden. Zo helpen we bedrijven écht verder met het op efficiënte wijze verkrijgen van betrouwbare informatie. Onze software wordt wereldwijd in 67 landen gebruikt en maakt jaarlijks meer dan één miljoen inspecties mogelijk. We werken samen met een internationaal team van ontwikkelaars, leveranciers en wereldwijde distributiecentra. Daarnaast stemmen we plannen en werkzaamheden regelmatig af met diverse Business Units van Normec Foodcare. Wij zijn klaar voor nog meer slimme innovaties. Jij ook?

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88