Werken bij Quality Assurance

Als Adviseur Quality Assurance werk je voor klanten die je optimaal ondersteunt, begeleidt en ontzorgt op allerlei vraagstukken omtrent kwaliteit en voedselveiligheid. Je klanten zijn verschillende levensmiddelenproducenten, handelsbedrijven en transporteurs in jouw regio.

Bekijk alle Quality Assurance vacatures

Variërende projecten

Samen met je klant bepaal je kwaliteits- en voedselveiligheidsdoelstellingen en werk je samen om deze te realiseren. Opdrachten en klanten zijn zeer divers. De ene dag begeleid je een IFS-audit bij een bakkerij en de volgende dag zet je het BRC kwaliteitssysteem op bij een vleesproducent. Opdrachten variëren van kort- tot langlopende projecten, afhankelijk van het vraagstuk. Ook kan het zijn dat je vaste klanten hebt, waar je met enige regelmaat advies geeft over kwaliteit. Of je kiest ervoor om steeds in nieuwe projecten ingezet te worden. In beide gevallen bouw je snel een schat aan kennis en ervaring op die je in kunt zetten bij andere klanten en nieuwe vraagstukken.

Overleg met collega’s

Je komt terecht in een groot team van adviseurs met passie voor het vak. Indirect werk je samen en dagelijks heb je de mogelijkheid om te overleggen over kwaliteitsvraagstukken. Wij investeren in het opleiden en begeleiden van onze medewerkers zowel in ons vakgebied als op vlak van persoonlijke ontwikkeling.

In Nederland komen alle adviseurs een paar keer per jaar samen om kennis op te doen en ervaringen te delen. Ook worden regelmatig regiobijeenkomsten georganiseerd en volgt iedere adviseur een persoonlijk ontwikkel- en opleidingstraject.

In België komen alle adviseurs op vrijdag bij elkaar in hun regionaal kantoor voor workshops en overleg met hun collega’s waar ook mee samengewerkt wordt bij klanten. Dit maakt QA België uniek in de sector. Eén keer in de maand komt het gehele QA-team samen voor een interessante opleiding en algemeen overleg.

Beschikbare Quality Assurance vacatures

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88