Het ervaringsverhaal van

Elena

De klik tussen Elena de Weert en het laboratorium in Wetteren, onderdeel van Normec Foodcare, was er meteen. “De gevarieerdheid en openheid sprak mij direct aan.” geeft Elena aan. Na 2 jaar werken als Technisch Commercieel Manager doet Elena haar werk nog altijd met plezier.

Gevarieerd werk

De functie Technisch Commercieel Manager is heel breed, Elena vertelt: “Wij doen veel customer service, maar daarnaast ook de prospectie bezoeken, de opvolging van klanten en nog veel meer. Het is een heel gevarieerde baan.” Wanneer Elena een planning van de dag maakt, komt hier meestal niks van terecht. Elena: “Er komen altijd wel zaken bij of dringende telefoontje tussen door. Dat maakt de dag heel leuk, omdat je niet weet wat er op je af gaat komen.”

Door de gevarieerde functie werkt Elena ook samen met andere business units van Normec Foodcare. “Ik ben onder andere betrokken bij bijvoorbeeld de website, nieuwsbrieven en events die georganiseerd worden. Dat maakt het ook leuk en afwisselend, omdat er heel andere zaken bij komen kijken waar je je ook mee bezig kan houden.” aldus Elena.

Goede relatie met klanten

Wat Elena erg belangrijk vindt is de relatie met klanten onderhouden. Elena: “Je merkt duidelijk verschil met een klant waar je een band mee hebt. Er wordt dan gemakkelijker gecommuniceerd met elkaar.” Samen met twee collega’s is Elena het eerste aanspreek punt voor klanten of potentiële kanten. Elena: “Wij zorgen ervoor dat elke vraag die binnen komt zo snel mogelijk wordt opgevolgd. Door dit nauwe en vele contact met de klant is het belangrijk dat de relatie goed is.”

Openheid en betrokkenheid

Open communicatie is een zwaarwegend punt voor Elena: “We zitten veel uren op ons werk dus het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en een goede connectie hebt met je collega’s.” Elena benoemd dat ze het fijn vind dat er naar elk idee geluisterd wordt. Ze benadrukt dat dit iets zeldzaams is wat niet overal voor komt. “Als er belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden, die invloed hebben op een team of een structuur, wordt er eerst geluisterd naar de personen die hierbij betrokken zijn. Dat vind ik mooi om te zien. De openheid die er bij Normec Foodcare heerst is een van de mooiste zaken binnen dit bedrijf.” vertelt Elena enthousiast.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88