Werken bij QA Software

Normec Foodcare Online draagt vanuit Den Bosch zorg voor de QA Software in de food industrie. Ze zorgen dat het goed oogt, logisch werkt en makkelijk is in gebruik. Van product development tot implementatie en support. 

Bekijk alle vacatures

Eén team met verschillende disciplines

Ons team houdt van hard werken en gaat voor het hoogste niveau voor onze klanten, maar we vinden een goede dosis humor en gezelligheid op zijn tijd ook belangrijk. De productmanagers, developers, implementatie consultants en support consultants zorgen samen voor het optimale resultaat voor onze klanten.

Productmanagement

Als Productmanager weet je precies welke software oplossingen onze klanten nodig hebben. Je ontwerpt wireframes en prototypes en toetst deze bij stakeholders. Verder zorg je voor voldoende aansluiting op actuele behoeften van klanten en de markt. Een goed ogende, logisch werkende applicatie is hierbij natuurlijk van groot belang. Ook testen en het vrijgeven van updates wordt uitgevoerd door de productmanagers.

Development

Bij de ontwikkeling van onze applicatie wordt onderscheid gemaakt tussen front-end en back-end development. Hierbij worden de meest moderne technieken en frameworks gebruikt, zoals Vue JS en Laravel PHP en wordt gewerkt in sprints. Als developer draag je bij aan het realiseren van nieuwe modules, doorontwikkeling van bestaande modules en het verzorgen van gerichte aanpassingen en updates.

Implementaties

Als implementatie consultant ben je altijd in nauw contact met onze klanten. Je bezoekt nieuwe en bestaande klanten om onze modules optimaal in te richten volgens de klantwensen en passend advies te geven. Daarnaast verzorg je trainingen en consultancy bezoeken voor de gebruikers van onze software.

Support

Hoogwaardige service en support. Dat is waar wij voor staan. Zodra klanten met onze modules aan de slag gaan, sta je als support consultant klaar om alle klantvragen te beantwoorden. Van basis functionaliteiten tot en met technische vraagstukken: je draait er je hand niet voor om. En natuurlijk zet je graag een stapje extra om onze klanten volledig te ontzorgen.

Vacatures binnen het vakgebied Development

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88