Normec Foodcare-team

Binnen onze organisatie werken we allemaal hard, met volledige inzet en zelfstandigheid. Velen van ons werken op kantoor, al dan niet bij de klant, reizen veel met de auto of de fiets en werken iedere dag ergens anders of altijd op hetzelfde kantoor. Wat we in ieder geval gemeen hebben, is dat we allemaal onderdeel uitmaken van het Normec Foodcare-team.

Het WE CARE gevoel

Door informatie met elkaar te delen (sharing is caring) en door elkaar te informeren over wat er speelt, weten wij elkaar makkelijk te vinden voor een zakelijke vraag of gezellig praatje. Maar ook dat kaartje met je verjaardag, het kerstkaartje of die heerlijke chocolade die iedereen krijgt tijdens Sinterklaas. En de kerstborrels met collega’s en de kerstpakketten die we zelf uit mogen kiezen. Ook deze aspecten dragen bij aan het WE CARE gevoel. Dit versterken we met de interne campagne WE CARE FOR YOU. Want naast dat we allemaal CARE for Food hebben, zijn onze collega’s de essentie van het bestaan van de organisatie en dat vinden we belangrijk!

Missie

We willen dat alle mensen onbezorgd kunnen genieten van goed en veilig eten.

Visie

Alle organisaties in de keten leveren samen met Normec Foodcare de beste kwaliteit in food.

Onze bijdrage

De basis van de toegevoegde waarde die Normec Foodcare binnen de sector levert is onze missie en visie. Vanuit die overtuiging helpen we organisaties met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument.

viskratten

Hoe wij onze klanten helpen

Dit doen we op veel verschillende manieren. Zo helpen we onder andere met het digitaal inrichten van het kwaliteitssysteem, voeren we productspecificaties in, voeren we microbiologische analyses uit, houden we alles bij rondom de wetgeving en voeren we sensorische onderzoeken uit. Omdat hier veel verschillende aspecten bij elkaar komen en het daarom lastig is voor bedrijven om overzicht te bewaren, hebben wij alle expertises en kennis gebundeld. Wij zijn er van overtuigd dat dat voordelen oplevert. Onze klanten kunnen dus rekenen op de beste zorg op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Jouw Start bij Normec Foodcare

Wat kun je verwachten als nieuwe Normec Foodcare-collega? Hoe ziet jouw eerste tijd eruit bij Normec Foodcare? Wij vinden het belangrijk dat je een warm welkom krijgt! Net als alle nieuwe collega’s volg je een op maat gemaakt inwerkprogramma. Zo zorgen we ervoor dat je snel je weg vindt en kennismaakt met je nieuwe collega’s. We geven je graag een indruk met een voorbeeld van een inwerkprogramma.

Voorbeeld inwerkprogramma

Waar vind je ons?

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!

werken bij normec foodcare

Menu

+31 (0) 73 303 02 88