Werken bij het laboratorium in Woerden

Normec Foodlab is in Woerden gevestigd. Het microbiologisch laboratorium van Normec Foodcare is een ISO 17025-erkend laboratorium en voert microbiologische analyses uit voor klanten uit alle branches binnen de levensmiddelenindustrie. Foodlab onderscheidt zich van andere foodlaboratoria door de jarenlange ervaring en expertise in de levensmiddelenindustrie. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit blijkt uit de persoonlijke, op maat gesneden aanpak waarbij betrouwbare onderzoeksresultaten worden geleverd.

Bekijk alle vacatures

Locatie

plattegrond woerden

Samenwerken

De platte organisatiestructuur is kenmerkend voor het Foodlab. De communicatielijnen zijn kort en er is weinig hiërarchie. Er wordt echt naar je geluisterd zodat alle invalshoeken in de processen meegenomen worden. Je wordt begeleid en er wordt gekeken naar mogelijkheden. Ook de gezellige sfeer, de collegiale omgang, de actieve personeelsvereniging en de enthousiaste collega’s mogen niet ontbreken.

Goed bereikbaar

Foodlab ligt net buiten het centrum van Woerden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ben je niet in het bezit van een auto? Het NS-station ligt op nog geen vier kilometer afstand.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Vacatures bij het laboratorium in Woerden

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88