Werken bij Marketing & Communicatie

Net als de overige centrale stafafdelingen is Marketing en Communicatie gevestigd op het hoofdkantoor in Den Bosch. De aandachtsgebieden van het team zijn divers: ontwikkelen van de marketingstrategie en -plannen, online marketing, marketing-automation, contentontwikkeling, projectcoördinatie, branding, events, interne communicatie en relatiebeheer van kennispartners.

Bekijk alle vacatures

Zichtbaarheid en leadgeneratie

We zetten verschillende marketingmiddelen in om de zichtbaarheid van Normec Foodcare te vergroten en de aanwezigheid in de markt relevant te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan: het plaatsen van content op de website, onderhouden van het LinkedIn-account en verzorgen van de verschillende nieuwsbrieven. Het hele jaar door delen we kennis en informatie aan de hand van actuele en relevante thema’s met whitepapers, artikelen en webinars.

Informeren en verbinden

We houden de collega’s van Normec Foodcare op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten, met zowel interne als externe nieuwsberichten via ons intranet: Normec Foodcare Inside.

Vacatures binnen het vakgebied Marketing & Communicatie

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88