Het ervaringsverhaal van

Sjoerd

Sjoerd Remmers is sinds november 2014 trainer bij Normec Foodcare. In zijn tijd bij Normec Foodcare is hij van trainer doorgegroeid naar teamleider. “Ik ben als een van de eerste trainers begonnen. Inmiddels zijn we met een team van zeven trainers. Ik ben nu verantwoordelijk voor alle opleidingen en trainingen”, vertelt Sjoerd.

Jarenlange ervaring in het onderwijs

Als vmbo-leraar is Sjoerd zijn carrière begonnen. In de tussentijd heeft hij al aan veel leerlingen lesgegeven en op veel verschillende plekken mensen getraind. “Ik ben begonnen op het vmbo, daarna heb ik snel de stap naar het mbo en hbo gemaakt. Later ben ik ook bij bedrijven trainingen gaan geven. Toen heb ik vier jaar geleden de stap gezet naar Normec Foodcare.”

Een kijkje in de keuken

Tijdens zijn werk komt Sjoerd veel bij bedrijven over de vloer. “Ik mag letterlijk overal een kijkje in de keuken nemen. Ik bezoek altijd de producties, ik wil weten waar een bedrijf mee speelt. Zo kan ik ze weer verder op weg helpen en weet ik welke onderwerpen voorbij moeten komen in de training.”

Blended learning

Naast het verzorgen van trainingen is Sjoerd ook actief bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van het trainingsaanbod. “Ik heb bijvoorbeeld het principe blended learning toegepast. De unieke combinatie tussen E-learning en lessen in de praktijk. Dit is tot nu toe ook erg succesvol gebleken.”

Wilde toekomstplannen

Toekomstplannen heeft Sjoerd ook nog genoeg. Zo droomt hij ervan ooit nog een volledige opleiding op hbo niveau te kunnen bieden. “We hebben nu in samenwerking van de SVO een mbo opleiding tot kwaliteitsmedeweker. Ik zou het mooi vinden als we dan ook de leerlijn kunnen doorzetten naar hbo. Zo creëren we een doorlopende leerlijn. Daarnaast zie ik ook de opleidingen en trainingen gestaag groeien, ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan onze groei.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88