Werken bij het Management

Business Unit Managers (BUM-ers), regiomanagers en teamleiders vormen het management van de verschillende Business Units van Normec Foodcare: QA, Product Quality Inspections, Label & Specifications, Sensory, Foodlab, Foodcontrol, Dumea, Robalab, Innovative Fresh, Audits & Inspections, Training & Education en Normec Foodcare Online. Ook stafafdelingen zoals Sales, Marketing & Communicatie, Finance, Officemanagement en HR worden aangestuurd door een manager.

Bekijk alle vacatures

Faciliteren en coördineren

Als manager zorg je dat je team goed samenwerkt en dat afdelingsdoelstellingen worden gehaald. Als BUM-er rapporteer je aan de directeur van de betreffende Business Unit.

Elke functie verschilt

Niet alle managementfuncties bij Normec Foodcare zijn hetzelfde. De Business Units verschillen van elkaar. Niet alleen in de werkzaamheden, maar ook voor wat betreft omgangsvormen en gedragscodes zijn er verschillen, naargelang het type klant.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88