Het ervaringsverhaal van

Sander

Een doordeweekse woensdag van Sander Stadeus, Team Manager Quality Assurance België, bestaat uit veel afwisseling en uitdaging. Sander ontfermt zich over opstartende Junior Quality Advisors en begeleidt zijn vaste klanten.

Een kijkje in Sander zijn werkdag

Sander staat al vroeg op om zich klaar te maken voor zijn werkdag. Sander: ‘Ik vertrek meestal rond 7:00 uur, waarna mijn dag om 08:00 uur effectief start.’ Bij de klant aangekomen wordt eerst de huidige stand van zaken doorgenomen en eventuele bijzonderheden. Sander: ‘Ik geef de klant mijn planning voor deze dag mee. Ook plannen we meteen een overleg moment in die dag om het uitgevoerde werk te bespreken.’ Zodra Sander aan zijn bureau zit, beantwoordt hij openstaande vragen van de klant. Vervolgens begint hij met zijn rondgang op de werkvloer. ‘Na het uitvoeren van mijn interne audit en het afwerken van mijn verslag, sluit ik mijn klantbezoek af met de ingeplande overlegmeeting. Tijdens deze meeting geef ik ook de werkpunten mee voor de klant, zaken die de klant uitvoert tegen het volgende bezoek en wat de klant van mij mag verwachten tijdens dat volgende bezoek.’ vertelt Sander.

Op naar de het volgende klant bezoek

Om 12:00 uur stapt Sander weer in de auto naar de volgende klant. ‘Naast de opvolging van het dossier bij deze klant, mag ik ook een personeelstraining geven.’ vertelt Sander. ‘Ook hier beantwoord ik de vragen van de klant en loop ik een controle ronde op de werkvloer. Aan het einde van mijn werkbezoek verzamelen we een deel van de personeelsleden voor hun jaarlijkse opleiding omtrent voedselveiligheid en werkvoorschriften.’ Het bezoek wordt afgesloten met een bespreking met de contactpersoon. Waarna Sander weer richting huis gaat. Morgen start er weer een nieuw avontuur.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88