Werken bij Labelling & Specifications

Als labelling specialist houd je je bezig met verschillende vraagstukken van klanten op het gebied van etikettering en specificatiebeheer. Opdrachtgevers komen uit verschillende sectoren in de foodsector, zoals retail (supermarkten) en de vlees-, zuivel-, AGF-, dranken- en conveniencesector.

Bekijk alle vacatures

Etikettering

Soms werk je samen met een collega of klant aan opdrachten. Bijvoorbeeld bij trajecten waarin het specificatiebeheer wordt overgenomen. Andere keren werk je zelf bij een klant, om bijvoorbeeld hulp te bieden om tot een etiket te komen dat aan de wettelijke eisen voldoet. Voor retailklanten werk je specifiek aan specificatiebeheer en etiketcontrole van huismerkproducten (private label).

Bij de klant op locatie of op kantoor

Voor retailklanten werk je als labelling specialist op kantoor in Den Bosch. Voor industriële klanten werk je vaak bij de klant op locatie aan: het uitvoeren van etiketcontroles op basis van nationale en EU-wetgeving, het vertalen van etiketinformatie in verschillende talen, het invoeren van informatie in diverse portals zoals SIM en Trace One, het aanvragen en beoordelen van grondstofspecificaties en het opstellen van specificaties in specificatiesystemen.

Vacatures binnen het vakgebied Labelling & Specifications

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88