Help jij mee aan goed en veilig eten voor iedereen?

Geniet jij ook zo van lekker eten? Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar het is niet vanzelfsprekend dat het eten dat op je bord ligt altijd lekker en veilig is. Neem bijvoorbeeld je ontbijt. Voordat de yoghurt, granola en blauwe bessen in je kom terechtkomen, hebben ze een hele reis achter de rug. En tijdens die reis moet jouw ontbijt lekker én veilig blijven. Hoe tof zou het zijn als jij hier een bijdrage aan kunt leveren? 

Help samen met onze ambitieuze en gedreven specialisten bedrijven in de hele food sector bij het maken van goed en veilig eten. Of het nu gaat om boeren, productiebedrijven, distributeurs of retailers. We adviseren, analyseren, controleren, inspecteren, onderzoeken, trainen en ondersteunen. Samen met onze klanten zorgen we voor goed, veilig en eerlijk eten voor iedereen. Als je werkt bij Normec Foodcare maak je iedere dag impact. Waar wacht je nog op?

Maak impact

“Als adviseur kan ik een goede bijdrage leveren om het bewustzijn bij bedrijven te verbeteren en het zo veiliger te maken voor de consument.”

Tamara Kee, Senior QA Adviseur

Maak kennis met Tamara, Zaki, Johan en Ludo

We care, jij ook?

We hebben passie voor ons vak en zorgen voor elkaar, onze klanten en de wereld om ons heen. Kom je werken bij Normec Foodcare? Dan begeleiden we jou bij iedere stap. Want we kunnen alleen goed voor onze klanten zorgen, als we voldoende oog voor elkaar hebben. Met een uitgebreid inwerktraject, een persoonlijk opleidingsplan en een fijne samenwerking binnen het team zorgen we dat jij een vliegende start maakt. Daarna kijken we samen welke groei je wilt doormaken. Kies bijvoorbeeld uit aanvullende opleidingen of volg een onbeperkt aantal E-learning trainingen in onze Online Academy. Blijf bovendien lekker in je vel met de tips en tools uit ons vitaliteitsprogramma. En ontmoet je collega’s tijdens de lunch, bijeenkomsten, borrels, teamuitjes, personeelsfeesten en vitaliteitsworkshops. Dat is het ‘We care gevoel’ bij Normec Foodcare.

Geïnspireerd en zin om ook impact te maken bij Normec Foodcare?

Kom samen met ons werken aan uitdagende projecten in de food industrie.

Bekijk de vacatures
Geïnspireerd om ook impact te maken bij Normec Foodcare?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

Menu

+31 (0) 73 303 02 88