Werken bij het Laboratorium

In onze laboratoria helpen we klanten om de (voedsel)veiligheid van hun producten te garanderen. We voeren analyses uit voor de agro-, feed-, en foodsector. In totaal zijn er vijf laboratoria verspreid over Nederland en België, namelijk in Wetteren, Deurne, Woerden, Wijhe en Heemskerk.

Bekijk alle laboratorium vacatures

Food

In de laboratoria in Woerden, Deurne en Wetteren worden analyses uitgevoerd voor bedrijven in de foodsector. We voeren microbiologische, chemische en bacteriologische analyses uit. Op deze manier bieden we een compleet pakket aan onze klanten.

Ook kwaliteitsmetingen in supermarkten en houdbaarheidstesten zijn onderdeel van onze scope. Dit gebeurt in het laboratorium in Heemskerk.

Feed en Agro

Naast Food voeren we onderzoeken uit voor Feed (diervoeders) en Agro. Diervoeders variëren van enkelvoudige grondstoffen tot samengestelde mengvoeders. We onderzoeken of deze veilig zijn. Binnen Agro voeren we analyses uit die belangrijk zijn voor verschillende onderdelen uit de agrarische sector. Denk aan mest, grond, water, aaltjes en microbiologie. Deze analyses worden uitgevoerd in de laboratoria in Deurne en Wetteren.

Water

Waterkwaliteit heeft direct te maken met (voedsel)veiligheid. We voeren chemische en microbiologische analyses uit van drinkwater voor mens en dier om vast te stellen of het water veilig gedronken kan worden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Legionellaonderzoek en zwembadwaterkwaliteit. Deze analyses worden uitgevoerd in de laboratoria in Deurne, Wijhe en Wetteren.

Werkzaamheidstesten

Een belangrijk aspect op het gebied van voedselveiligheid is de juiste werking van gebruikte desinfectiemiddelen. We voeren in het laboratorium in Wijhe microbiologische testen uit om deze werking vast te stellen.

Beschikbare laboratorium vacatures

NL
analist lab

Chemisch Analist anorganische chemie

Als Chemisch Analist anorganische chemie voer jij instrumentele analyses uit en ben je een essentieel onderdeel van ons laboratoriumteam

Nederland Chemisch analist 40 uur per week
NL
rapportagemedewerker

Rapportagemedewerker

Als Rapportagemedewerker analyseer je de kwaliteitsmetingen die we doen in ons laboratorium.

Heemskerk HBO / vergelijkbaar niveau 24-40 uur
BE

Senior Laborant(e) Microbiologie voeding

Als Senior Laborant(e) Microbiologie voeding ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labowerk binnen jouw team.

Wetteren Ervaring met microbiologische analyses Fulltime
NL
locatie lab woerden

Laboratorium Coördinator

Als Laboratorium Coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers en een goede planning van de dagelijkse werkzaamheden.

Woerden Fulltime Laboratorium
BE

Laborant(e) Microbiologie voeding

Als Laborant(e) Microbiologie voeding voer je microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

Wetteren Ervaring met microbiologisch onderzoek Fulltime
NL
analist lab

Monsternemer/Analist Groente en Fruit

Als monsternemer haal je producten op in winkels of bij onze klanten en als analist meet je de kwaliteit van groente en fruit.

Heemskerk MBO Kennis van Microsoft Office
NL

Customer Experience Manager

Als Customer Experience Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en het interne (administratieve) proces.

Woerden 32-40 uur Opleiding voeding
BE

Laborant(e) Chemie Voeding

Als laborant(e) chemie voeding sta je in voor het uitvoeren van chemische analyses uit op voeding en diervoeders.

Wetteren Medior fulltime
NL
locatie lab woerden

Laboratorium Assistent

Als Laboratorium Assistent assisteer je bij het uitvoeren van microbiologische analyses en monstervoorbewerking.

Woerden Bijbaan Zaterdag
BE

Monstervoorbereider Chemie Voeding

Als monstervoorbereider chemie sta je in voor het uitvoeren van monstervoorbereiding op voeding en diervoeders die binnenkomen voor chemische analyses.

Wetteren Ervaring in lab Fulltime
NL
locatie lab woerden

Microbiologisch Analist

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor alle microbiologische en aanverwante onderzoeken van levensmiddelen.

Woerden Junior Fulltime/Parttime
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88