Werken bij het Laboratorium

In onze laboratoria helpen we klanten om de (voedsel)veiligheid van hun producten te garanderen. We voeren analyses uit voor de agro-, feed-, en foodsector. In totaal zijn er vijf laboratoria verspreid over Nederland en België, namelijk in Wetteren, Deurne, Woerden, Wijhe en Heemskerk.

Bekijk alle laboratorium vacatures

Food

In de laboratoria in Woerden, Deurne en Wetteren worden analyses uitgevoerd voor bedrijven in de foodsector. We voeren microbiologische, chemische en bacteriologische analyses uit. Op deze manier bieden we een compleet pakket aan onze klanten.

Ook kwaliteitsmetingen in supermarkten en houdbaarheidstesten zijn onderdeel van onze scope. Dit gebeurt in het laboratorium in Heemskerk.

Feed en Agro

Naast Food voeren we onderzoeken uit voor Feed (diervoeders) en Agro. Diervoeders variëren van enkelvoudige grondstoffen tot samengestelde mengvoeders. We onderzoeken of deze veilig zijn. Binnen Agro voeren we analyses uit die belangrijk zijn voor verschillende onderdelen uit de agrarische sector. Denk aan mest, grond, water, aaltjes en microbiologie. Deze analyses worden uitgevoerd in de laboratoria in Deurne en Wetteren.

Water

Waterkwaliteit heeft direct te maken met (voedsel)veiligheid. We voeren chemische en microbiologische analyses uit van drinkwater voor mens en dier om vast te stellen of het water veilig gedronken kan worden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Legionellaonderzoek en zwembadwaterkwaliteit. Deze analyses worden uitgevoerd in de laboratoria in Deurne, Wijhe en Wetteren.

Werkzaamheidstesten

Een belangrijk aspect op het gebied van voedselveiligheid is de juiste werking van gebruikte desinfectiemiddelen. We voeren in het laboratorium in Wijhe microbiologische testen uit om deze werking vast te stellen.

Beschikbare laboratorium vacatures

NL
kas

Onderzoeker Entomologie

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste onderzoeker op het gebied van de plaagbestrijding en natuurlijke gewasbescherming in de (glas)tuinbouw.

Delfgauw 40 uur Doorgroeimogelijkheden
BE

Medewerk(st)er Orderprocessing Labo Chemie Voeding

Labo Wetteren Fulltime
BE

Hulplaborant(e) Microbiologie Voeding

Als hulplaborant(e) Microbiologie Voeding voer je microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

Wetteren Fulltime Flexibel
NL

Analist microbiologie

Ben jij die gedreven microbiologisch analist met affiniteit voor de levensmiddelen- en/of agrosector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Deurne 32-40 uur Laboratorium
NL

Medewerker monstervoorbewerking anorganisch

Als medewerker monstervoorbewerking kom je in een team terecht wat ervoor zorgt dat alle verschillende extracties en analyses op tijd uitgevoerd worden.

Delfgauw Monstervoorbewerking Fulltime
NL

Analist Microbiologie

Als Analist Microbiologie voer je een breed pakket aan microbiologische analyses uit in drinkwater en zwembadwater.

Wijhe 32-40 uur Medior
NL

Analist Chromatografie

Als Analist Chromatografie voer je instrumentele analyses uit met behulp van GC-MS/MS of LC-MS/MS.

Delfgauw HLO Fulltime
NL

Kwaliteitsmedewerker en projectcoördinator microbiologie

Als kwaliteits- en projectmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheren van het kwaliteitssysteem op de afdeling microbiologie.

Wijhe 32-40 uur Agrarische sector
NL

Analist Chemie

Als Analist chemie voer je zelfstandig analyses uit en rapporteer je de resultaten.

Wijhe 24-40 uur Agrarische sector
NL
locatie lab woerden

Rapportage Analist Chemie

Als Rapportage Analist Chemie zal je werkzaam zijn op onze organische afdeling

delfgauw 40 uur Analytisch vermogen
BE

Laborant(e) Microbiologie voeding

Als Laborant(e) Microbiologie voeding voer je microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

Wetteren Fulltime Bachelor
NL
foodlab-woerden-locatie

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van onze kantoorruimtes, laboratoria, gemeenschappelijke ruimtes en sanitaire voorzieningen.

Woerden 24-40 uur Laboratorium
NL
aardbei

Monsternemer/Analist

Als monsternemer haal je producten op in winkels of bij onze klanten en als analist meet je de kwaliteit van groente en fruit.

Heemskerk 24-32 uur salarisindicatie: €2.300 – €2.470
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88