Het ervaringsverhaal van

Kate

Afwisseling en uitdaging, dat typeert Kate van Noort haar functie als Laboratorium Medewerker. Kate werkt 3 jaar op het laboratorium in Heemskerk en heeft hier verschillende werkzaamheden gehad. Maar inmiddels zit ze helemaal op haar plek. Kate: “Ik vind het erg leuk om hier te werken. Wat je koopt in de winkel wordt hier getest, dat is interessant om te zien.”

Uitdagende werkzaamheden

In de tijd dat Kate bij Normec Foodcare werkt heeft ze al meerdere functies bekleed. Nu werkt ze met vol enthousiasme bij het laboratorium in Heemskerk.
“Ik test onder andere de kwaliteit van het groente en fruit. De afwisseling in mijn werk vind ik erg fijn, ook is mijn werk uitdagend. Geregeld komen er nieuwe producten binnen om mee te werken. Het uitdagende hieraan is voor deze producten weer een nieuwe manier van testen te bedenken.” aldus Kate.

Waardering voor haar werk

“Waardering wordt vaak uitgesproken, wat het werken prettig maakt. Maar ook de sfeer in het team is ontspannen. Je kan hier altijd vragen stellen. Dat brengt een open en welkom gevoel met zich mee.” zegt Kate over het werken op het laboratorium in Heemskerk.

Door het samengaan van het laboratorium in Heemskerk en Normec Foodcare is ook het dienstenpakket nog verder uitgebreid. Zo kunnen klanten in de hele keten ontzorgd worden, wat Kate erg aanspreekt. Net zoals de bijdrage die Kate kan leveren binnen haar functie, Kate: “Mede door mijn werk worden onder andere kwaliteit verschillen in producten opgelost. Zo draag ik een stukje bij aan een beter product. Dat geeft mij voldoening.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88