Het ervaringsverhaal van

Linda

Linda Ang begon 9 jaar geleden als Laboratorium Medewerker. Linda: “Na een aantal jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging daarom was het fijn dat ik de ruimte kreeg om intern te switchen.”

Nieuwe functie, nieuwe taken

Na 4 jaar werken in het laboratorium heeft Linda de carrière switch gemaakt: “Ik ben van het laboratorium overgestapt naar Rapportage Medewerker omdat ik graag nieuwe taken wilde.” Nu verzameld Linda alle data van de AGF-houdbaarheidstesten, product vergelijkingen en kwaliteitsmetingen uit het laboratorium, dit analyseert en verwerkt ze in een rapport. Ook krijgt Linda data uit de laboratoria in Zweden en Duitsland. “Het is belangrijk dat de juiste data naar de klant wordt gestuurd, wat het verzamelen van de data zo belangrijk maakt. We willen natuurlijk geen miscommunicatie.” aldus Linda.

Door klant tevredenheid gaat de kwaliteit omhoog

Een belangrijk onderdeel van Linda haar werk is dat klanten het juiste beeld krijgen van de etenswaren die ze verkopen aan consumenten. Linda: “Met mijn rapporten wil ik hier graag aan bijdragen. En natuurlijk wil ik dat klanten tevreden zijn over mijn rapporten, zodat de klant tevredenheid hoog is. Uiteindelijk levert dat weer voordeel voor de consumenten op, omdat de kwaliteit van de producten om hoog gaat.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88