Het ervaringsverhaal van

Liselotte

De functie van Liselotte van Velzen is behoorlijk afwisselend. “Als Markt Analist test ik producten van klanten. Dit is belangrijk maar vooral heel leuk werk!” Liselotte heeft het enorm naar haar zin bij het laboratorium in Heemskerk. Liselotte: “Niet alleen het werk ik afwisselend, maar ook de sociale contacten zijn hier heel sterk.”

Geweldig werk

Liselotte werkt al bijna 3 jaar bij het laboratorium in Heemskerk, en nog elke dag gaat ze met plezier naar haar werk. Liselotte: “Ik vind het echt geweldig werk. Het is afwisselend en hartstikke leuk met de collega’s onder elkaar. De interactie met elkaar is iets wat ik erg belangrijk vind. Er is altijd ruimte voor een praatje. Maar even rustig op je eigen werk plek werken is ook fijn.” Over haar werkzaamheden heeft ze heel wat te vertellen. “Wij testen groente en fruit en meten het in achter de computer. Vervolgens testen we de kwaliteit van het groente en fruit door het te persen. Ook meten we het zuur en suikergehalte.” vertelt Liselotte.

Verder ontwikkelen

Ondanks dat Innovatieve Fresh pas is overgenomen door Normec Foodcare weet Liselotte al veel te vertellen over het werken voor Normec Foodcare. Liselotte: “Normec Foodcare gaat heel goed om met de werknemers in het bedrijf. Er kan over alles gesproken worden.” Het werken voor Normec Foodcare bevalt Liselotte dan ook goed. Iets wat ze erg fijn vindt is de mogelijkheid tot verder ontwikkelen. Liselotte vertelt: “We krijgen de kans om cursussen te volgen voor het verder ontwikkelen van je professionele kennis en kunde. Dit is iets wat mij aanspreekt en wat ik zeker ga doen.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88