Werken bij Training & Education

Als trainer verzorg je opleidingen op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit in de levensmiddelenindustrie. Normec Foodcare heeft een uitgebreid trainingsaanbod. 

Bekijk alle vacatures

Training op kantoor of op locatie

Het kan zijn dat je de ene keer een training op ons kantoor in Den Bosch geeft en een volgende keer op locatie bij klanten. Meestal vinden trainingen klassikaal plaats. Naast trainingen bieden we E-learnings aan. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers individueel getraind moeten worden.

Trainingen ontwikkelen en geven

Voor het ontwikkelen van trainingen gaan we uit van de behoeften van onze klant en richten de training in op de specifieke bedrijfssituatie. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van een E-learning.

Vacatures binnen het vakgebied Training & Education

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88