Werken bij HR

Human Resource is ook gevestigd in Den Bosch. Zij zorgen voor het personeelsbeleid van Normec Foodcare en alles omtrent de in-, door- en uitstroom van personeel. Denk aan wervings en selectie, onboarding, performance management, verzuim, verloning en overige personeelszaken. Daarnaast worden op basis van een jaarplan diverse grote HR-projecten uitgevoerd.

Bekijk alle vacatures

Mensenwerk

Bij HR werken de collega’s in verschillende functies, zoals Business Partner, Officer, Assistant en manager. Bij al deze functies komt naar voren dat HR echt mensenwerk is met een focus op talentmanagement. Het is dan ook het streven om de strategie zodanig te vertalen dat dit in het voordeel is van zowel de medewerker als de organisatie.

Vacatures binnen het vakgebied HR

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88