Werken bij Commercie

Normec Foodcare helpt klanten om goede, veilige én lekkere voeding te kunnen produceren. Als Commercieel Manager krijg je energie van klanten en het helpen van mensen. Door ons brede dienstenaanbod in de hele keten is er een wereld te winnen. Je doorgrondt de behoefte van je klant en weet een passende oplossing te bieden, zodat de klant volledig ontzorgd wordt.

Bekijk alle vacatures

Werken voor meerdere Business Units

Als Commercieel Manager werk je voor één of meerdere Business Units, vanuit je eigen specialisme. We werken samen om de klant de beste totaaloplossing te bieden en Normec Foodcare nog beter op de kaart te zetten.

Nieuwe en bestaande klanten

Je werft nieuwe klanten en bent er als relatiebeheerder op gefocust om bestaande klanten optimaal te bedienen. Je hebt je voelsprieten in de markt en weet zo een vertaalslag naar de organisatie te maken. Als geen ander weet jij welke trends er spelen en hoe je deze het beste kunt benutten.

Bij de klant

Commercieel Managers zijn veel op locatie bij klanten en continu actief in de markt. Daarnaast ben je met regelmaat aanwezig op de locatie van de Business Unit waar je voor werkt. Je hebt vaak overleg met collega’s om informatie uit te wisselen en het beste in elkaar naar boven te halen.

Vacatures binnen het vakgebied Commercie

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88