Werken met Sensorisch onderzoek

Smaak is een belangrijke eigenschap van voeding. Om te bepalen wat de smaak van verschillende producten is, voeren we sensorisch onderzoek uit voor onze klanten. Bij sensorisch onderzoek worden er door middel van zien, proeven, ruiken, horen en voelen verschillende eigenschappen van een product in kaart gebracht. Dit gebeurt via feedback van een testpanel van consumenten, op verschillende plaatsen in het land via Het Smaakhuis, onderdeel van Normec Sensory.

Bekijk alle vacatures

Verantwoordelijk voor het hele proces

Met het hele team zorg je dat het gehele proces van diverse sensorische consumentenonderzoeken in goede banen wordt geleid. Dit betekent dat je het ene moment bezig bent met het verwerken van data in een rapport en dat er plotseling een spoedaanvraag binnen kan komen, waarvoor je direct zaken in gang zetten zoals vragenlijsten maken, het doorgeven van de inkoop en coderen van binnenkomende producten.

Vacatures binnen het vakgebied Sensorisch onderzoek

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88