Werken bij Officemanagement

Het team Officemanagement vormt het eerste aanspreekpunt van Normec Foodcare. Als officemanager ontvang je bezoek, zoals klanten cursisten en relaties. Zij zorgen voor de bemensing van de receptie en de telefoon. Daarnaast kunnen medewerkers terecht met allerhande vragen over faciliteiten, kantoorzaken en IT.

Bekijk alle vacatures

Altijd in contact

Als Officemanager verzorg je diverse facilitaire zaken. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van kantoorartikelen en het administratie van het wagenpark. Daarbij onderhoudt je nauw contact met de verschillende leveranciers en ontvang je klanten en cursisten bij de receptie en begeleid je hen naar de juiste ruimte. Je bent de gastvrouw of gastheer en het gezicht van Normec Foodcare.

 

Vacatures binnen het vakgebied Office

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

Hebben jullie ook stage-plaatsen?

Ja op meerdere afdelingen zoeken wij regelmatig stagiaires. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen.

Hoe is de werksfeer?

Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88