Het ervaringsverhaal van

Rita

Rita Jansen is al ruim 4 jaar Office Manager bij het laboratorium in Wijhe. Nog steeds heeft zij het hier erg naar haar zin. De afwisselende werkzaamheden en fijne collega’s maken hier een groot deel van uit. Rita: “Iedereen is erg toegankelijk, je kan alles vragen en goed overleggen met alle collega’s. Dat vind ik heel prettig.”

Variërende werkzaamheden

Rita’s baan is erg afwisselend. Dit komt door de variërende werkzaamheden. Rita: “Ik ben verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van administratieve zaken zoals, receptie, facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, salarisbetaling en personeelszaken. We hebben hier meerdere administratieve medewerkers die op verschillende afdelingen werken. Ik houd de administratie in het gareel en zorg ervoor dat alles op tijd af is.” Rita werkt vlak bij de receptie. Wanneer haar collega van de receptie nog niet is gearriveerd doet zij dit werk tussendoor. Daarnaast is ze samen met een andere collega Preventiemedewerker wat ook de nodige taken met zich meebrengt. “Het is een enorm leuke en veelzijdige baan. Je kan wel zeggen dat ik hier goed op mijn plek zit.” vertelt Rita.

Iedereen tevreden houden

Iets wat Rita erg belangrijk vindt aan haar werk is tevredenheid. “Ik wil graag dat iedereen tevreden is over de dingen die ik voor hen doe, maar ook over het laboratorium in het algemeen.” aldus Rita. Wanneer er iets intern wat minder gaat, komen de collega’s naar haar toe om dit te melden. Rita: “Ik ben wel een beetje het vertrouwens punt. Ze komen naar mij toe als er iets is, zodat ik verder actie kan ondernemen.”

Blij met Normec Foodcare

Sinds 2021 is Dumea overgenomen door Normec Foodcare. Rita vertelt: “Eerst merkte ik niet veel van de overname. Maar na korte tijd is er nu een andere manier van administratieve verwerking voor facturen en salarissen. Hierdoor ben ik wel met verandering bezig. Dit loopt allemaal soepel en voorspoedig. Normec Foodcare gaat goed om met de overname en alle medewerkers van voormalig Dumea.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88