Het ervaringsverhaal van

Griëtte

Na twee jaar hard werken is Griëtte Bosman Hoofd Analist Microbiologie bij het laboratorium in Wijhe. Er komen veel nieuwe dingen op haar af nu ze deze stap hoger op de ladder heeft genomen. Griëtte: “Het was voor mij een grote uitdaging om aan de slag te gaan als Hoofd Analist en dat naast alle veranderingen nu Dumea onderdeel is geworden van Normec Foodcare. Heel veel nieuwe dingen dus, maar dat vind ik leuk. Ik hou wel van een stukje uitdaging.”

Vertrouwen in elkaar

Griëtte is sinds januari 2021 Hoofd Analist bij het laboratorium in Wijhe, dit bevalt haar nu al uitstekend. Griëtte: “Wat mij erg aanspreekt in Normec Foodcare is de uitdaging die ik van hen krijg. Daar hou ik van! Aangezien ik pas sinds kort deze nieuwe functie bekleed zijn er natuurlijk veel dingen die nu op mijn pad komen. Af en toe ben ik nog niet helemaal zeker of ik het wel goed doe. Maar ik krijg van Normec Foodcare enorm veel vertrouwen en stimulans. Dit vind ik heel fijn en geeft mij een vertrouwelijk gevoel.” Ook het team waar Griëtte in werkt is een steun in haar rug. “Het team is enorm enthousiast. Iedereen gaat ervoor en we hebben een goede band met elkaar. Ook met de andere afdelingen is het gezellig. We werken in een ploeg die echt wat voor elkaar over heeft. Een team waarin je je thuis voelt.” vertelt Griëtte.

Veel uitdaging

De functie van Griëtte is erg breed. Een gewone werkdag is lastig te omschrijven, omdat elk moment de dagplanning kan veranderen. “Natuurlijk zijn er wel standaard werkzaamheden. Zoals de planning verzorgen voor de analisten, rapportages versturen naar klanten en kwaliteitszorg werkzaamheden. Maar naast die werkzaamheden is het net wat er op je pad komt. Welke vragen je bijvoorbeeld van klanten krijgt. Er is geen dag hetzelfde.” aldus Griëtte. Over het nauwe contact met de klanten krijgt zij vaak complimenten. Griëtte: “Ik rapporteer de microanalyses richting de klanten. Daar krijg ik wel eens vragen over terug. Als de klant belt krijgen ze meteen mij aan de telefoon, er zit dus geen afdeling tussen. Klanten geven vaak aan dat ze deze manier van contact erg fijn vinden.” Griëtte krijgt bij Normec Foodcare de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen. Hier is ze erg blij mee. “Ik hoop samen met Normec Foodcare het microlaboratorium nog meer te laten groeien. Zowel in grootte als in breedte.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88