Het ervaringsverhaal van

Kevin

Een belangrijk onderdeel van het werk van Kevin van Hoorde is het controleren van de veiligheid van het voedsel. Dat doet hij als Hulp Laborant in het laboratorium in Wetteren. Zijn eerste baan in een laboratorium waar hij het nog steeds naar zijn zin heeft.

Veiligheid voor mens en dier

Het werk van Kevin bestaat voornamelijk uit monstervoorbereiding. Zijn doel daarbij is dat zo veel mogelijk monsters van verschillende klanten worden ingezet. Zo blijven alle klanten tevreden ken kan Kevin ervoor zorgen dat zo veel mogelijk voedsel gecontroleerd wordt. Kevin: “Wanneer iemand naar de winkel gaat en hier bijvoorbeeld vlees koopt, dan heb ik ervoor gezorgd dat dit vlees gecontroleerd is en dat de mensen weten wat ze op hun bord krijgen.” Maar Kevin controleert niet alleen eten uit de supermarkt.” Het eten van dieren moeten we niet vergeten, ook voor hen is het belangrijk dat het eten veilig is en hier geen verkeerde stoffen in zitten. Dit heeft namelijk uiteindelijk effect op het vlees.” vertelt Kevin

Flexibiliteit

Kevin vindt de flexibiliteit van Normec Foodcare erg fijn. “Er wordt altijd rekening met je gehouden, dat maakt dat ik het hier erg naar mijn zin heb. Ik heb leuke collega’s, er hangt een leuke sfeer en ik heb leuk werk. Precies wat ik had verwacht van mijn eerste baan.” vertelt Kevin. Wat ook hoort bij een eerste baan, en eigenlijk bij alle banen, is dat het ene moment drukker is dan het andere moment. Kevin: “Natuurlijk zijn er hier en daar wat drukkere momenten. Dit is soms wat hectisch, maar dat wordt gecompenseerd met de rustige momenten die er ook zijn. Mijn team en ik zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88