Het ervaringsverhaal van

Maurits

Maurits Wildeboer heeft gestudeerd in Leiden en is begin mei 2022 afgestudeerd van de HBO opleiding chemie. Hij is nu 3 maanden in dienst bij Normec Groen Agro Control in Delfgauw als Chemisch analist bij de Anorganische Chemie afdeling.

Maurits: ”Ik ben erg blij met deze baan. Ik pas goed in het team en krijg de ruimte om werkervaring op te doen. Bovendien zijn er binnen het laboratorium heel veel mogelijkheden om mijn kennis te vergroten en mijn vaardigheden te ontwikkelen.”

Veelzijdig werk

Op de afdeling Anorganische Chemie zijn verschillende analysetechnieken. Met deze technieken worden water, grond en gewassen geanalyseerd. Maurits vertelt enthousiast dat hij is ingewerkt op de pHEC. Een robot die de pH, Electroconductiviteit en zuurverbruik van watermonsters meet. Ook wordt hij ingewerkt op een techniek die de fysische eigenschappen van grondmonsters bepaald. Maurits: “Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk. In de komende jaren zijn er veel nieuwe technieken die ik mij eigen kan maken. Ook ga ik later dit jaar een nieuwe techniek valideren. Wanneer ik dit heb gedaan kan deze in gebruik worden genomen.”

 

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88