Het ervaringsverhaal van

Prechand

In 2009 begon ik aan mijn eerste stage bij Normec Groen Agro Control (NGAC) en sindsdien ben ik altijd verbonden geweest. Eerst als stagiair, toen als vakantiemedewerker en uiteindelijk als medewerker van het organisch lab. Toen ik fulltime aan het werk was, ben ik naast mijn baan gaan studeren om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb door deze jaren heen de groei van NGAC mogen ervaren en heb zelf ook veel ontwikkelmogelijkheden gehad. Tijdens mijn tijd bij NGAC heb ik ondertussen verschillende functies uitgevoerd. Geen dag is hetzelfde!

Hoe ziet mijn dag eruit?

Dat is heel afwisselend. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het interpreteren van analyseresultaten die vervolgens gerapporteerd worden richting de klant en het dagelijks coördineren van de monsterstroom. Daarnaast houd ik mij ook bezig met verbeteringen van de workflow en analysemethoden. Een ander belangrijk aspect is het contact met de klanten. Als teamleider bevind ik me graag op het lab en ben ik graag in contact met mijn collega’s. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Altijd op zoek naar verbetering

Ik hou van uitdagingen en probeer onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent dat ik prioriteiten stel aan optimale routine bepalingen, maar ik kijk ook hoe we onze klanten verder (en beter) van dienst kunnen zijn.

Wat vind ik leuk aan mijn werk bij Normec Groen Agro Control?

Voor kwalitatief goede dienstverlening richting onze klanten is teamwork nodig. Het leuke aan mijn werk vind ik de gezamenlijke inspanning met de collega’s om dit te bereiken. Bij NGAC heb ik me kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden en ik doe nog elke dag meer ervaring op. De variatie tussen het technische deel en de coördinerende functie vind ik uitdagend. Het leukste vind ik dat NGAC mij de komende jaren ruimte biedt om verder te groeien en te ontwikkelen.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88