Het ervaringsverhaal van

Evelien

De passie voor de voedingsindustrie begon al vroeg bij Evelien Dom. Nadat ze haar studies heeft gehaald rolde ze in de wereld van certificatie. Na een tijdje heeft ze de stap gemaakt naar Junior Quality Advisor bij Quality Assurance België. Evelien: “Ik werd de eerste dag meteen warm onthaald door alle collega’s en mocht gelijk mijn eerste klant ontmoeten.”

Een breed spectrum

Na twee jaar auditor te zijn geweest in de retailsector was Evelien toe aan een nieuwe uitdaging. Ze begint met enthousiasme aan haar nieuwe baan na een vlotte sollicitatie bij Normec Foodcare. Evelien: “Het brede spectrum waarin je als consultant terecht komt is één van de redenen waarom ik voor deze baan heb gekozen. Ik kan hier als Junior enorm veel ervaring opdoen.” Ze vertelt over haar verschillende werkzaamheden: “Sommige dagen vervang ik iemand van een kwaliteitsdienst, voor bijvoorbeeld het opstellen van specificaties. Andere dagen voer ik interne audits uit. Het leuke hiervan is de uitdaging om diep te graven en op zoek te gaan naar verbeterpunten.”

Mijn vaardigheden versterken

De eerste 4 dagen in de week worden de consultants verwacht bij klanten. Op de vrijdagvoormiddag is er tijd voor opleiding en bespreking met collega’s. “Als Junior Quality Advisor word ik op de voet opgevolgd door mijn verantwoordelijke. Op vrijdag heb ik een gesprek met mijn Regio Manager. Zij geeft mij advies bij moeilijke dossiers en beantwoord vragen. Door de opleidingen op vrijdag kan ik mijn persoonlijke vaardigheden verbeteren en dit geeft me de mogelijkheid om verder te groeien binnen het bedrijf.” Aldus Evelien.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88