Het ervaringsverhaal van

Tamara

Tamara Kee is sinds september 2014 werkzaam bij Normec Foodcare en heeft het nog steeds naar haar zin. Met plezier stapt ze iedere dag uit bed om aan de slag te gaan als Projectmanager. Tamara Kee is 46 jaar, woont in Jisp en houdt er een actieve levensstijl op na. Als ervaren Projectmanager gaat ze bij veel verschillende klanten aan de slag.

“Op dit moment ben ik ook bezig om allergenenspecialist te worden. Ik ben zelf lactose intolerant en mijn zoontje is anafylactisch allergisch en weet er daardoor al veel vanaf. Nu wil ik mij op professioneel vlak hier ook verder in verdiepen”, vertelt Tamara. “Ik wil graag dat consumenten een veilig product kunnen kopen.” Tamara is nu bezig om binnen de verschillende Business Units van Normec Foodcare het allergenen-project verder uit te rollen. Zo wilt ze zoveel mogelijk kennis opdoen en zich verder ontwikkelen.

Diversiteit op de werkvloer

Wat Tamara heel erg waardeert binnen Normec Foodcare is de vrijheid en mogelijkheden die haar geboden worden. “Het werk is ontzettend afwisselend, dat spreekt mij erg aan. De ene dag zit ik bij een chocoladebedrijf, dan zit ik weer tussen de broodjes en een dag later ga ik advies geven bij een transportbedrijf. Enorm leuk om zoveel verschillende dingen te mogen doen”, vertelt ze enthousiast.

Doorgroei

De afgelopen jaren heeft Tamara zich al verder mogen ontwikkelen. “Ik ben begonnen als Projectmanager, ondertussen ben ik doorgegroeid naar ervaren Projectmanager. Ik had al wel veel kennis opgedaan in mijn loopbaan bij verschillende levensmiddelenbedrijven, ik mocht daarom gelijk zelfstandig aan de slag en heb nooit echt onder begeleiding gewerkt.”

Past helemaal bij mij

“Het fijne aan werken bij de Normec Foodcare is de prettige werksfeer. Ze geven je veel zelfstandigheid om je kennis in de praktijk toe te passen. Dat werkt heel goed voor je zelfvertrouwen”, zegt Tamara. Ondanks dat ze veel zelfstandig werkt kan Tamara ook de collegialiteit binnen de Normec Foodcare waarderen. “Er zijn een hele hoop collega’s die ik altijd kan bellen met een vraag. Dat past erg goed bij mij. Ik vind het fijn om zelfstandig te werken, maar ook om in een team te werken.”

Blijven ontwikkelen

In de toekomst hoopt Tamara zich verder in allergenen te verdiepen en ontwikkelen. “Stiekem hoop ik dat er een speciaal allergenenteam wordt opgezet. Dat er verschillende expertises op dit gebied samenkomen en we zo veel mensen kunnen helpen.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88