Het ervaringsverhaal van

Remco van der Heide

Ik ben Remco, op 1 april 2023 begonnen als QA Adviseur bij Normec Foodcare. Het is voor mij de beste keuze geweest om bij Normec aan de slag te gaan. Ik voel me gewaardeerd als persoon, maar ook voor mijn kwaliteiten. De werk-privé is goed in balans. Er wordt niet van je verwacht dat je in je vrije tijd werkt en er is ruimte voor persoonlijke omstandigheden. Zo krijg ik de ruimte om extra vroeg te beginnen, zodat ik op tijd thuis ben. Mijn regiomanager is flexibel en staat altijd voor mij klaar als er iets is, zowel op het werk als privé.

Mijn rol van adviseur is heel divers. Iedere dag is anders. De ene dag werk ik bij een bedrijf als QA-manager en de andere dag heb ik een ondersteunende rol als QA Officer. En in sommige gevallen heb je een specifieke opdracht zoals het updaten van een handboek. Je hebt impact en draagt bij aan de voedselveiligheid. Het werk is heel zelfstandig, afwisselend en uitdagend. De sfeer met collega’s is zeer ongedwongen, er is genoeg ruimte om lekker met elkaar te lachen.

Ik ben het meest trots op het automatiseren en digitaliseren van Normec Formats. Denk hierbij aan het opvragen van verschillende certificaten, de centrale actielijst toegankelijker te maken maar ook MSDS-bladen. Dit begon als een hersenspinsel om mijn eigen werk makkelijker te maken, maar nu helpt deze verandering alle adviseurs. Het bewijs dat eigen initiatief echt wordt beloond. De vrijheid om aan te geven wat jij leuk vindt om te doen, geeft je oneindige mogelijkheden.

Mijn tip voor een jou als toekomstige collega? Als je in het begin overweldigd bent, geef het de tijd. Alles moet een plek vinden, jij moet je plek vinden, van agendabeheer tot expertise in een bepaald gebied. Mocht je er nu echt niet uitkomen? Vraag het. We zijn een collectief geheugen en staan voor elkaar klaar.

Meer informatie over mijn functie
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Ben jij mijn nieuwe collega?

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88