Enthousiaste teamspelers die staan voor de beste kwaliteit

Werken bij Quality Assurance

Als Adviseur Quality Assurance werk je zelfstandig en help je klanten met allerlei vraagstukken omtrent kwaliteit en voedselveiligheid. Je klanten zijn divers en bestaan uit verschillende levensmiddelenproducenten, handelsbedrijven en transporteurs in jouw regio. Bij Normec Foodcare bepaal je je eigen ontwikkeling en krijg je de vrijheid om te doen wat je het liefst doet. Deze kans wil je echt niet missen.

Lees ervaringen van collega’s

Solliciteer nu

Samenwerken met een team

Je bent doorgaans zelfstandig aan het werk bij een klant. Toch ben je onderdeel van een groot team van adviseurs met passie voor het vak. Er is een ongedwongen sfeer tussen de collega’s en je ziet elkaar regelmatig tijdens bijeenkomsten om kennis op te doen, ervaringen te delen, bij te praten of elkaar te leren kennen. Naast de gezelligheid onderling, staat de achterban van ervaren collega’s altijd voor je klaar. Er is een fijne open cultuur. Je collega’s zijn betrokken en dit stimuleert om van elkaar te leren. Geen vraag is te gek en je collega’s helpen je graag verder.

 

 

Diverse klanten en projecten

Een typische werkdag bestaat niet omdat geen dag hetzelfde is. Je wisselt niet alleen af tussen verschillende klanten, maar ook je opdrachten zijn zeer divers. De ene dag begeleid je een IFS-audit bij een bakkerij en de volgende dag zet je het BRC-kwaliteitssysteem op bij een vleesproducent. Opdrachten variëren van kort- tot langlopende projecten, afhankelijk van het vraagstuk. Ook kan het zijn dat je vaste klanten hebt, waar je met enige regelmaat advies geeft over kwaliteit. Wil je liever elke keer een nieuw project? Dat kan! Je krijgt de vrijheid om te kiezen. In beide gevallen bouw je snel een schat aan kennis en ervaring op die je in kunt zetten bij andere klanten en nieuwe vraagstukken.

 

Work-life balance

Bij Normec Foodcare is een goede work-life balance de norm. We begrijpen dat je privéleven belangrijk is en geven je alle ruimte als dit nodig is. Je bepaalt om te beginnen zelf hoeveel uren je wilt werken. Daarbij kun je zelf je dagen indelen waardoor je enorm flexibel bent. Op deze manier hopen we dat je productiever en gelukkiger bent. Niet alleen nu maar ook op de langere termijn. Je krijgt de vrijheid om aan te geven wat jij leuk vindt om te doen qua werkzaamheden en hier luisteren we naar. We investeren in jouw opleiding en begeleiding, zowel in jouw vakgebied als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Loop je ergens tegenaan? Maak het bespreekbaar, dan kijken we samen naar een oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Wat we jou bieden

Werken bij Normec Foodcare staat voor een afwisselende baan waarbij je jezelf constant ontwikkelt en dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet. Wat mag jij verder verwachten:

 • Je ontvangt een salaris tussen de € 2.800 en € 5.750 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Je ontvangt 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling, een mobiel, een laptop en vanaf 28 uur per week een auto van de zaak;
 • Je kan de functie zowel parttime (minimaal 24 uur) als fulltime uitoefenen;
 • Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw woonlocatie, waardoor de afstand woon-werkverkeer acceptabel blijft;
 • We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling middels een individueel opleidingsplan, we luisteren naar jouw ambities, er zijn verschillende rollen te verdelen en er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden binnen heel Normec.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een Adviseur QA die voor de klant waarde creëert door de beste en persoonlijke zorg te regelen in kwaliteit en voedselveiligheid. Wat verder van belang is:

 • Je hebt een HBO of WO diploma in de Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbare opleiding;
 • Je beschikt over 2 tot 5 jaar QA-werkervaring als QA-medewerker of QA-manager binnen de levensmiddelenproductie. Ook met meer of minder werkervaring nodigen we je uit om te solliciteren;
 • Je hebt actuele kennis van de kwaliteitssystemen zoals BRCGS, IFS of FSSC 22000;
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en klantgericht. Daarbij kan je goed luisteren, motiveren en overtuigen om het kwaliteitsbewustzijn van de klant naar een hoger niveau te brengen.
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Quality Assurance

Lees de ervaring van Remco

Lees de ervaring van Iris

Lees de ervaring van Sophie

Ben je nieuwsgierig?

Deze collega’s vertellen graag hoe zij de functie, de samenwerking en Normec Foodcare ervaren.

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: nummer één kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Complete projecten nemen wij uit handen voor onze klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA werkzaamheden of combinaties. Onze organisatie bestaat uit ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Nederland en Europa.

Wij besteden veel aandacht aan onze cultuur en ons DNA. De cultuur kan je omschrijven als open en informeel. We richten daarbij onze focus op de kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Verbeteren. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we op dat vlak een match!

Enthousiast?

Sollicteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  QA adviseur bij klant

  1

  Stuur een motivatiebrief en CV aan ons.

  2

  De eerste screening doet ons enthousiaste HR-team.

  3

  Als dit allemaal oké is, kom je bij ons voor een eerste kennismaking met de leidinggevende.

  4

  Een tweede gesprek staat op de planning met HR, de leidinggevende en misschien wel een collega.

  5

  Als we beide enthousiast zijn bespreken we de arbeidsvoorwaarden en zetten natuurlijk een handtekening.

  Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

  Hoe is de werksfeer?

  Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

  Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

  Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

  Zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

  Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

  Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

  Menu

  +31 (0) 73 303 02 88