Het ervaringsverhaal van

Iris

Ik ben Iris en in oktober 2023 begonnen bij Normec Foodcare als QA-adviseur. Sinds mijn eerste dag voel ik me erg welkom binnen de organisatie. Ondanks dat wij als adviseurs weinig op kantoor zijn, is iedereen vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Ik heb echt het gevoel dat mijn bijdrage van toegevoegde waarde is voor de verschillende bedrijven waar ik over de vloer kom. Iedere dag is anders en ik leer ontzettend veel.

Als QA-adviseur help ik allerlei bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, zoals productieorganisaties, transporteurs en verpakkingsbedrijven. Ik help ze met het behalen van kwaliteitscertificeringen en/of onderhouden van een kwaliteitssysteem. Zo heb ik onlangs een nieuw FSSC 22000 handboek opgesteld voor een producent van vleesproducten. Ze hebben de audit succesvol doorstaan en de certificering behaald. Met zulke projecten kan je een klant helpen en het is een stukje waardering op jouw bijdrage.

Mijn projecten zijn zeer gevarieerd waardoor ik mijzelf blijf uitdagen. Ik heb dagelijks veel contact met zowel collega’s als klanten. Het is fijn om de vrijheid te hebben om zelfstandig met mijn klanten bezig te zijn, de afspraken in je agenda in te plannen en tegelijkertijd onderdeel te zijn van het QA-team. Ik heb veel contact met mijn regiomanager Sophie. Zij is heel betrokken, staat altijd achter me en geeft mij de juiste begeleiding maar ook de vrijheid om fouten te maken en mijzelf verder te ontwikkelen.

Kom jij bij Normec Foodcare werken? Stel altijd al je vragen. Je kunt veel leren van al je collega’s en iedereen is bereid om je te helpen. Heb je een probleem of een uitdaging? Trek dan gewoon aan de bel, want je staat er nooit alleen voor. We doen het echt samen!

Meer informatie over mijn functie
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Ben jij mijn nieuwe collega?

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88