Werken bij het laboratorium in Deurne

In Deurne is Normec Robalab gevestigd. Robalab doet laboratorisch onderzoek waarbij wordt gefocust op de eerste stap van de keten: de agro-sector. Robalab heeft van origine agrarische roots en is heeft haar activiteiten uitgebreid naar feed en food. Bij een lab wordt vaak aan een steriele omgeving en mensen met witte jassen gedacht, zo niet bij Robalab. Grond, water, mest, diervoeders en levensmiddelen bepalen grotendeels de werkzaamheden in het lab in Deurne.  

Bekijk alle vacatures
plattegrond deurne

Geen een dag is hetzelfde

Robalab kenmerkt zich als een no-nonsens, platte, informele organisatie. De deur van de directeur staat altijd open! De cultuur is laagdrempelig en op basis van korte lijnen. De verschillende disciplines in dit laboratorium –chemie, microbiologie, nematologie en externe monsternames – zorgen voor afwisselende werkdagen. Daarnaast zorgt het werken voor agro-, feed- en foodbedrijven voor een heel gevarieerd aanbod van monsters.

De omgeving

Robalab zit op een klein industrieterrein met dichtbij een kleine supermarkt. Op steenworp afstand ligt het Zandbos en het Rijtven. Een frisse neus halen tussen de middag zit er dus zeker in. Robalab is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Deurne heeft een NS-station) en met de auto via de snelweg (A67) en de provinciale wegen N270 en N279.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88