Werken bij het kantoor in Amstelveen

In Amstelveen bevindt zich het marktonderzoekbureau Normec Sensory, dat gericht is op het in kaart brengen van feedback van consumenten. Alle producten die in de supermarkt te koop zijn  (en meer) worden hier getest. Als team draag je verantwoordelijkheid voor gehele proces van sensorische consumentenonderzoeken.

Bekijk alle vacatures

Locatie

plattegrond amstelveen

Geen dag is hetzelfde

De dagen in Amstelveen zijn heel divers. Het ene moment ben je bezig met het verwerken van data in een rapport en het volgende moment komt er een spoedaanvraag binnen. Als projectmanager ga je direct aan de slag met de spoedaanvraag. Deze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit: het maken van vragenlijsten, het doorgeven van de inkoop en het controleren en coderen van binnenkomende producten. Vervolgens wordt het product in het Smaakhuis getest en breng je een rapport uit naar de klant.

De omgeving

Tussen de middag kan je een frisse neus halen in het park om de hoek. Je kunt lunchen met een paar collega’s bij een van de lunchrooms in de buurt. Maar ook binnenhuis kun je je vermaken met een potje tafelvoetbal in de kantine. Ook zijn er regelmatig lekkernijen over van proefsessies.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Vacatures bij het Smaakhuis en kantoor in Amstelveen

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88