Jouw start bij Normec Foodcare

Wat kun je verwachten als nieuwe Normec Foodcare-collega? Hoe ziet jouw eerste tijd eruit bij Normec Foodcare? Wij vinden het belangrijk dat je een warm welkom krijgt! Net als alle nieuwe collega’s volg je een op maat gemaakt inwerkprogramma. Zo zorgen we ervoor dat je snel je weg vindt en kennismaakt met je nieuwe collega’s. We geven je graag een indruk met een voorbeeld van een inwerkprogramma.

Voor dat je echt start

Heb je jouw arbeidscontract ondertekend? Gefeliciteerd, je bent nu officieel onze nieuwe collega! In de week voordat je begint ontvang je het welkomstdocument. Hierin vind je onder andere de planning van de eerste week, zodat je weet waar je aan toe bent.

ontmoet ons

Je eerste werkdag

Vandaag is begin je in je nieuwe baan. Jouw leidinggevende heet je welkom, je maakt kennis met je team en je ontvangt een welkomsttas. Met een korte presentatie maken we je wegwijs binnen Normec Foodcare.

Een inwerktraject op maat

In de eerste werkweek doorloop je jouw op maat gemaakte inwerkprogramma. Zo heb je direct houvast. In het inwerkprogramma vind je de planning met daarin onder andere een kennismaking met je leidinggevende en/of manager van de Business Unit waar jij gestart bent.

Meer inzicht met E-learnings

Tijdens het inwerktraject staan er verschillende E-learnings op je te wachten. In de eerste werkweek volg je een E-learning met allerlei praktische zaken, zoals: bedrijfsregels, ziekteverzuimbeleid en organisatiestructuur. Later in je inwerktraject volgen er E-learnings over het DNA van Normec Foodcare en de ARBO-regels.

Quality Assurance vacatures

Meekijken met collega’s

Normec Foodcare is een groot bedrijf met veel verschillende Business Units. Om alle processen goed te leren kennen, kan een onderdeel van je inwerktraject zijn om met collega’s mee te kijken. Een leuke manier om te zien hoe jouw werk in het grotere plaatje past en wat jouw collega’s drijft.

sollicitatie gesprek

Tijd om je start bij Normec Foodcare te evalueren

Zit je bijna aan het einde van je proeftijd? Dan is het tijd voor een gesprek met je leidinggevende. Wat gaat goed en wat kan beter? Ook horen we graag wat je van het inwerktraject vond. Zo kunnen we ons inwerktraject nog beter maken voor jouw volgende nieuwe collega.

Bekijk alle vacatures

Menu

+31 (0) 73 303 02 88