Het ervaringsverhaal van

Jeroen

Jeroen Fokkink werkt bij Normec Foodcare Online als Implementatie Consultant. In zijn voorgaande functie als KAM Specialist werkte hij al met Normec Foodcare Online. Hij weet daarom precies wat een kwaliteitsafdeling nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te werken. Jeroen vertelt over zijn eerste ervaringen.

Jeroen heeft de HBO opleiding Food & Business gevolgd en is daarna binnen de foodindustrie aan de slag gegaan in de richting kwaliteitszorg. Hij vertelt: “Tijdens mijn vorige baan ben ik als gebruiker in contact gekomen met de Normec Foodcare Online applicatie. Ik heb zo zelf ervaren hoeveel efficiënter het werk op een kwaliteitsafdeling wordt door digitalisering met Normec Foodcare Online. Deze efficiëntieslag gaf me veel voldoening.” Toen de vacature voor Implementatie Consultant vrij kwam, twijfelde Jeroen geen moment en solliciteerde hij direct. “De functie sprak mij erg aan vanwege mijn positieve ervaringen met Normec Foodcare Online en de afwisseling in het werk. Ook het leveren van een bijdrage aan kwaliteitsafdelingen om deze zodoende efficiënter te laten werken, sprak me erg aan.”

De functie als Implementatie Consultant

Als Implementatie Consultant is Jeroen verantwoordelijk voor het implementeren van de applicatie bij onze klanten. “Met de opgedane kennis uit de praktijk wil ik klanten helpen en adviseren, zodat zij na afloop van de implementatie zo optimaal mogelijk werken met Normec Foodcare Online,” vertelt hij.

Inwerktraject

Jeroen volgde de eerste periode een uitgebreid inwerktraject. Zo leerde hij alles over onze diverse modules en woonde hij diverse implementaties bij. Ook keek hij mee op de verschillende afdelingen, zoals support, ontwikkeling en commercie. Jeroen: “De eerste maanden heb ik als leerzaam, afwisselend en uitdagend ervaren. Wat mij direct opviel binnen de organisatie en het team, was de collegiale en open sfeer tussen de collega’s. Ondanks dat we regelmatig op locatie aan het werk zijn en niet alle collega’s dagelijks zien, is er veel onderling contact.”

Begrijpelijke stap naar digitalisering

Als voormalig KAM Specialist begrijpt Jeroen goed waarom bedrijven op zoek zijn naar een applicatie als Normec Foodcare Online. “Ik heb ervaren dat de applicatie gebruiksvriendelijk is en dat je hiermee een efficiëntieslag maakt binnen een bedrijf. Door bijvoorbeeld in de Inspectie module de inspectielijsten goed op te zetten, stuurt een QA medewerker met behulp van de statistieken veel gerichter op verbeterpunten binnen de organisatie.”

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88