Het ervaringsverhaal van

Inge

Variatie en uitdaging is de omschrijving van de functie van Inge van Bree, Senior Analist in het laboratorium in Deurne. Inge heeft werkzaamheden in overvloed en geen moment verveling. Het gezellige team zorgt voor een fijne werkomgeving.

Meer verantwoordelijkheid door groei

Sinds 2020 is Inge Senior Analist op het microbiologie lab in het laboratorium in Deurne. Ze heeft het hier erg naar haar zin. Inge: “Het werken bij Normec Foodcare bevalt mij goed! Ik werk al vanaf 2017 bij het laboratorium in Deurne en sinds een tijdje heb ik meer verantwoordelijkheid gekregen. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om verder te groeien.” De werkzaamheden van Inge zijn heel afwisselend. Inge: “Ik boek monsters in die binnenkomen, help mee op het lab, ondersteun de onderzoek deskundige en ik help mee met het automatiseren van het lab. Ook ben ik het tweede aanspreek punt voor klanten. Oftewel ik doe van alles!”

Gezelligheid op de werkvloer

Het is wel belangrijk dat er netjes en nauwkeurig gewerkt wordt in een laboratorium, Inge vertelt: “Wanneer ik een foutje maak met bijvoorbeeld het inboeken van monsters, dan gaan de stappen die daarna komen ook fout. Precies daarom is de nauwkeurigheid zo belangrijk. Maar dat neemt de gezelligheid op de werkvloer niet weg!” Inge heeft leuke collega’s en een grapje op zijn tijd is altijd welkom. De gezelligheid spreekt haar dan ook enorm aan. “De informele sfeer en dat er geen sterke hiërarchie heerst helpt enorm in de gezelligheid en sfeer.” aldus Inge.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88