Werken bij het kantoor in Poortugaal

Bij Normec in Poortugaal bundelen Normec Maas Goodacre en Normec QC One hun krachten in een unieke samenwerking, gericht op het bevorderen van voedselveiligheid en kwaliteit wereldwijd. In ons kantoor in Poortugaal werk je aan de voorhoede van de AGF-sector met Normec Maas Goodacre of draag je bij aan geavanceerde kwaliteitscontrolesoftware met Normec QC One. Samen vormen we een team van gepassioneerde professionals die dagelijks het verschil maken.

Locatie

Innovatie en Expertise in AGF en Softwareontwikkeling

Normec Maas Goodacre, met ruim 45 toegewijde specialisten, staat bekend om zijn uitgebreide dienstenpakket, van productkeuringen tot het verzorgen van opleidingen in samenwerking met Normec Training en Education, gericht op het waarborgen van de kwaliteit van groente en fruit. Aan de andere kant draagt Normec QC One bij aan wereldwijde voedselveiligheid door de ontwikkeling van innovatieve software voor nauwkeurige en betrouwbare kwaliteitscontroles.

Een Cultuur van Samenwerking en Groei

Ons kantoor in Poortugaal is het hart van een dynamische werkomgeving waar een informele sfeer, waardering, en vertrouwen centraal staan. Hier werken collega’s van diverse disciplines nauw samen binnen een platte organisatiestructuur, waar iedereen als gelijk wordt gezien. Deze cultuur stimuleert niet alleen innovatie maar ook persoonlijke en professionele groei.

Maak Wereldwijd Impact

Of je nu bijdraagt aan de AGF-sector met Normec Maas Goodacre of de nieuwste technologische mogelijkheden ontwikkelt bij Normec QC One, je werk heeft een wereldwijde impact. Samen streven we ernaar om de kwaliteit van voedsel te verbeteren en bedrijven efficiënter te maken.

Sluit je aan bij ons team in Poortugaal en werk mee aan een veiligere en gezondere toekomst voor iedereen. Jouw expertise en inzet kunnen écht het verschil maken.

Vacatures bij het kantoor in Poortugaal

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88