Werken bij het Laboratorium in Herentals

Normec Micro-Smedt is de partner voor voedingsproducenten op het gebied van productveiligheid en gespecialiseerd in microbiologische labanalyses. Micro-Smedt werd in 1993 opgericht. Al snel kon Micro-Smedt verder uitbreiden en meerdere branches binnen de voedingssector bedienen. Ondertussen is Normec Micro-Smedt niet meer weg te denken als het gaat om productveiligheid in België.

Jarenlange ervaring

Normec Micro-Smedt bestaat uit een team met zeer ervaren specialisten. Een team met vakkennis dat klanten begeleidt bij de productveiligheid volgens internationale normen. Het team van Normec Micro-Smedt bestaat uit 18 werknemers en onderscheidt zich binnen de concurrerende markt door middel van zijn enorme servicegerichtheid. En daar zijn wij trots op.

Bundelen van krachten

Sinds 2022 maakt Normec Micro-Smedt onderdeel uit van Normec Foodcare. Door het samenwerken met andere laboratoria binnen Normec Foodcare zijn er veel kansen om (gezamenlijke) klanten optimaal te bedienen. Enerzijds door de expertise en specialisaties van Normec Micro-Smedt, anderzijds omwille van de geografische voordelen. Zo kunnen Normec Foodcontrol in Wetteren en Normec Micro-Smedt in Herentals klanten in de regio nog beter bedienen. Een mooie samenwerking tussen experts waar ook jij onderdeel van kan worden.

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88