solliciatie versturen
1

Stuur een motivatiebrief en CV aan ons of ons werving en selectiebureau

Ben je enthousiast geworden over een vacature? Stuur je motivatiebrief en CV naar ons op of naar onze werving en selectiebureau Professionals in Food. Bij de vacature staat hoe je kunt solliciteren en waar je motivatiebrief en CV precies naar toe mag.

screening
2

De eerste screening doet ons werving en selectiebureau of doet ons enthousiaste HR-team direct zelf

Als de eerste screening door ons werving en selectiebureau Professionals in Food gebeurt maken zij middels een informeel en persoonlijk gesprek kennis met jou. Samen bespreek je alle gegevens en je ervaring. Bij gebleken geschiktheid wordt je door hen aan ons voorgesteld.

Als wij de screening direct zelf doen, bekijken wij je motivatiebrief en CV. Als wij denken dat je geschikt bent nodigen we je uit voor een gesprek.

handen schudden
3

Als dit allemaal oké is, kom je bij ons voor een eerste kennismaking met de leidinggevende

Graag nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking bij Normec Foodcare. Een oriënterend gesprek om elkaar te leren kennen en te zien waar mogelijkheden liggen.

Afhankelijk van de locatie van de beschikbare functie zullen we beslissen waar dit gesprek plaats vindt.

sollicitatie gesprek
4

Een tweede gesprek staat op de planning met HR, de leidinggevende en misschien wel een collega

Na een positief eerste gesprek, is het tijd voor een tweede gesprek. We nemen je tijdens dit gesprek verder mee in de wereld van Normec Foodcare. Ook gaan we dieper in op werken bij onze organisatie.

Afhankelijk van de functie bepalen we met wie dit gesprek plaats vindt. Het is ook mogelijk dat het een gecombineerd gesprek is met bijvoorbeeld een bezoek aan de effectieve werkplek en/of enkele toekomstige collega’s.

Voor dit gesprek kan er, afhankelijk van de functie, een uitgebreid assessment plaats.

5

Als we beide enthousiast zijn bespreken we de arbeidsvoorwaarden en zetten natuurlijk een handtekening

Als er een klik is vanuit beide kanten, doen we je een voorstel. Dit voorstel bespreken we via een telefonische afspraak. Natuurlijk hopen we van harte dat je daarna je handtekening zet onder de arbeidsovereenkomst.

Welkom bij Normec Foodcare!

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!

werken bij normec foodcare

Menu

+31 (0) 73 303 02 88