Enthousiaste teamspelers die staan voor de beste kwaliteit

Werken in de AGF-sector

Kwaliteit en beschikbaarheid van groente en fruit fluctueren doorlopend. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak hebben we, als Normec Foodcare, de hele AGF-keten binnen handbereik. Wij helpen onze klanten om te zorgen dat de kwaliteit van groente en fruit altijd van het juiste niveau is. Voor importeurs, exporteurs, expediteurs, telers, handelsbedrijven en retail. Zo hebben we keurmeesters in dienst, meten we de kwaliteit van AGF, doen we houdbaarheidstesten en bieden we kwaliteitsopleidingen aan. Genoeg mogelijkheden voor jou!

Laat je gegevens achter

Passie voor kwaliteit

Bij Normec Foodcare zetten we ons in voor topkwaliteit in de AGF-sector. Als je consumenten vraagt wat ze echt belangrijk vinden, dan is het antwoord altijd: kwaliteit. Onze passie voor kwaliteit vormt de basis van alles wat we doen, van inspecties en certificeringen tot laboratoriumtesten en trainingen. Naast de gewone werkzaamheden die elke dag moeten gebeuren, zoals het keuren van AGF, zijn er nieuwe uitdagingen. Het reduceren van verpakkingsmaterialen, de toenemende focus op smaak, de kennis van nieuw personeel, het verbeteren van specificaties, het optimaliseren van seizoen overgangen en de introductie van nieuwe teelttechnieken. Zo spelen we altijd in op de laatste ontwikkelingen.

 

 

Samen het verschil maken

Iedere business unit staat sterk in haar eigen expertise. Zo is het trainingsaanbod ondergebracht bij Normec Training & Education. Normec Maas Goodacre is één van de grootste partijen op het gebied van AGF-inspecties. De inspectieresultaten worden digitaal vastgelegd en gerapporteerd in QC One, zodat de klant en leverancier dezelfde dag nog over de rapportages beschikt. Normec Groen Agro Control voert de laboratoriumanalyses uit voor de AGF en tuinbouw, terwijl we vanuit Normec Innovative Fresh veel meer aan het einde van de keten kijken naar de kwaliteit van de producten door de ogen van de consument. Met dit complete pakket aan diensten zijn we uniek in de markt. Dit biedt ook een unieke kans voor jou om onderdeel te worden van Normec Foodcare.

 

Impactvol werk

Als je werkt bij Normec Foodcare heb je een directe impact op de kwaliteit en veiligheid van voedsel over de hele wereld. Door te werken bij ons draag je bij aan een gezondere toekomst voor iedereen. We geloven in groei, zowel persoonlijk als professioneel. Bij Normec Foodcare krijg je volop mogelijkheden om je vaardigheden uit te breiden en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden trainingen, workshops en andere ontwikkelingsmogelijkheden om jouw talent te laten bloeien. Dat wil jij toch ook?

 

 

Beschikbare AGF vacatures

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Peter

Lees de ervaring van Peter

Ben je nieuwsgierig?

Deze collega’s vertellen graag hoe zij de functie, de samenwerking en Normec Foodcare ervaren.

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: nummer één kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Complete projecten nemen wij uit handen voor onze klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA werkzaamheden of combinaties. Onze organisatie bestaat uit ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Nederland en Europa.

Wij besteden veel aandacht aan onze cultuur en ons DNA. De cultuur kan je omschrijven als open en informeel. We richten daarbij onze focus op de kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Verbeteren. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we op dat vlak een match!

Enthousiast?

Sollicteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  1

  Stuur een motivatiebrief en CV aan ons.

  2

  De eerste screening doet ons enthousiaste HR-team.

  3

  Als dit allemaal oké is, kom je bij ons voor een eerste kennismaking met de leidinggevende.

  4

  Een tweede gesprek staat op de planning met HR, de leidinggevende en misschien wel een collega.

  5

  Als we beide enthousiast zijn bespreken we de arbeidsvoorwaarden en zetten natuurlijk een handtekening.

  Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

  Hoe is de werksfeer?

  Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

  Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

  Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

  Zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

  Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

  Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

  Menu

  +31 (0) 73 303 02 88