Het ervaringsverhaal van

Lotte

“Als quality advisor bij Normec ga je in de rol van consultant aan de slag bij verschillende bedrijven en werk je in diverse projecten. Zo ondersteun je bijvoorbeeld een klant die een certificaat wil behalen, of deze juist dreigt te verliezen. Of je voert interne audits uit en geeft een training aan personeel. Je krijgt verschillende bedrijven van binnen te zien, wat leerzaam is. Dat is wat deze functie zo leuk en uitdagend maakt, deze continue afwisseling. Elke dag is anders en toch maak je dagelijks het verschil voor de klant.”

“Hoewel je veelal zelfstandig werkt, maak je onderdeel uit van een leuk team. We helpen elkaar en er heerst een gedreven en open sfeer. Iedereen trekt dezelfde kar en we werken samen voor de klanten. Daarnaast zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden en krijg je veel opleidingen. Een zeer leerrijke functie!”

Tip voor mijn toekomstige collega: “Er komt veel op je af, je gaat veel dingen tegenkomen waar je weinig kennis van hebt maar dit is normaal! Je leert al doende en het is oké om iets niet te weten.”

Meer informatie over mijn functie
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Ben jij mijn nieuwe collega?

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88