Enthousiaste teamspelers die staan voor de beste kwaliteit

Hoe ziet jouw dag er uit?

Eigenlijk hebben we hier geen antwoord op, want geen dag is hetzelfde als QA consultant bij Normec Foodcare. Je biedt elke dag deskundig advies en ondersteuning aan voedingsbedrijven om te voldoen aan kwaliteitsnormen en regelgeving in de voedingsindustrie. Je helpt hen om hun kwaliteit hoog te houden en de risico’s te beperken. Maar hoe je dit doet, verschilt per klant. De ene dag zul je een specifiek deel van het kwaliteitssysteem opvolgen, waar je de andere dag een interne audit uitvoert. Maar denk ook aan hygiëne controles, ondersteuning in het laboratorium, analyses, implementatie van een handboek of ondersteuning bij externe audits. Op deze manier kun je echt het verschil maken voor onze klanten, waardoor je hen echt helpt.

Solliciteer nu

Wat jij mag verwachten

 • Een zeer afwisselende job

Je bedient meerdere klanten tegelijk, waardoor geen dag hetzelfde is. De werkzaamheden lopen zeer uiteen, doordat elke klant een andere behoefte heeft. Bij de een zul je uitvoerend ondersteunen in controles en analyses, waar je bij de ander het gehele kwaliteitssysteem opzet.

 • Je leert ontzettend veel

Door die verschillende klanten zie je veel. Je leert veel bij en maakt kennis met de nieuwste methodes en technieken. Je werkt zelfstandig en hebt een grote verantwoordelijkheid, maar hebt ook een team vol ervaring om op terug te vallen. En ook daar steek je veel van op.

 • Goede ondersteuning en doorgroeimogelijkheden

Naast je team heb je jouw teammanager om op terug te vallen. Op de vrijdagen kom je met al je QA collega’s samen, om kennis en ervaringen te delen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien middels trainingen en opleidingen, om door te groeien.

 

 

Begeleiding en werksfeer

Bij Normec Foodcare is de werksfeer prettig en krijg je voldoende begeleiding en opleidingsmogelijkheden. Elke vrijdagochtend kom je samen met de QA collega’s en de teammanagers, in de middag ben je vrij. Deze vrijdag biedt ruimte voor één op één overleggen of een gezamenlijke training. Ook zijn er maandelijkse trainingen voor junior collega’s en komen alle collega’s elk kwartaal bij elkaar voor algemene opleiding van alle consultants, vaak geleid door externe spreker.

De werksfeer is zeer open. Er is ruimte voor humor, collega’s gaan respectvol met elkaar om en staan voor elkaar klaar. Doordeweeks zit je veel bij verschillende klanten en werk je zelfstandig, maar ook dan zijn de teammanagers en andere QA collega’s bereikbaar om je te helpen met vragen. We doen het echt samen, als één team.

 

Wat we jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende job in de voedingsindustrie en verwante industrieën. Naast de complete begeleiding in coaching en trainingen, bieden we je een mooi groeipad in kennis, ervaring en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt veel zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid, met de support van een zeer onderlegd team. In dit team heerst een open sfeer, waar initiatief sterk geapprecieerd wordt.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Competitief salaris met de mogelijkheid om snel te groeien binnen de functie
 • Je ontvangt extralegale voorwaarden waaronder een bedrijfswagen, laptop, GSM & bonusplan
 • Onze vrijdag zijn uniek in de sector. In de voormiddag kom je samen met jouw team voor opleidingen, workshops, begeleiding en teamoverleg. En in de namiddag ben je vrij.
 • Werken in eigen regio. We houden zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw woonlocatie, waardoor de afstand woon-werkverkeer acceptabel blijft.

Wat we van jou verwachten

Als Quality Advisor ondersteun je onze klanten in diverse werkzaamheden, waarbij zij kwaliteit verwachten. Gedrevenheid, stressbestendigheid, initiatief nemen en goede communicatie zijn dan ook belangrijk in deze rol. Ook is het belangrijk om zowel zelfstandig als in een team te kunnen werken en verwachten we dat je sociaal vaardig bent. Daarnaast staan wetgeving, normeringen en wetenschap niet stil, dus een honger naar kennis is belangrijk.

Dit breng je mee:

 • Behaalde een bachelor- en/of masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, chemie, biochemie en biotechnologie, biologie, agro- of voedingstechnologie of gelijkwaardig door ervaring;
 • 3-5 jaar ervaring;
 • Voorkennis aangaande kwaliteitsnormen;
 • Vloeiend Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Frans is een pluspunt;
 • Rijbewijs B.
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: nummer één kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Complete projecten nemen wij uit handen voor onze klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA werkzaamheden of combinaties. Onze organisatie bestaat uit ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Nederland en Europa.

Wij besteden veel aandacht aan onze cultuur en ons DNA. De cultuur kan je omschrijven als open en informeel. We richten daarbij onze focus op de kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Verbeteren. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we op dat vlak een match!

Enthousiast?

Sollicteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  1

  Stuur een motivatiebrief en CV aan ons.

  2

  De eerste screening doet ons enthousiaste HR-team.

  3

  Als dit allemaal oké is, kom je bij ons voor een eerste kennismaking met de leidinggevende.

  4

  Een tweede gesprek staat op de planning met HR, de leidinggevende en misschien wel een collega.

  5

  Als we beide enthousiast zijn bespreken we de arbeidsvoorwaarden en zetten natuurlijk een handtekening.

  Veelgestelde vragen over werken bij Normec Foodcare

  Hoe is de werksfeer?

  Een fijne werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Het bepaalt niet alleen het humeur van alle werknemers, het verhoogt ook de productiviteit. Door de fijne synergie onderling gaan de mensen van Normec Foodcare met evenveel energie naar huis als ze zijn gekomen.

  Kan ik ook solliciteren als ik parttime wil werken?

  Ja dat kan. Vanaf 24 uur voor algemene functies en vanaf 0-uren contracten bij de labs ben je welkom om te solliciteren.

  Zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij Normec Foodcare. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid binnen ons bedrijf. Afhankelijk van je wensen, expertise en ervaring, kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden?

  Er zijn veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Normec Foodcare. Gedurende je dienstverband heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen, zowel bedrijfsbreed als persoonsgebonden. Hierbij valt te denken aan kennisinhoudelijke, maar ook aan vaardigheidstrainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

  Heb je nog vragen die er niet tussen staan? +31 (0) 73 303 02 88

  Menu

  +31 (0) 73 303 02 88