Werken bij het Laboratorium in Delfgauw

Normec Groen Agro Control is een zeer innovatief laboratorium. Onze klanten behoren tot de top van de internationale AGF- en tuinbouwwereld. We hebben vestigingen in Nederland en Peru en een uitgebreid internationaal netwerk van agenten. Daarnaast voert onze R&D afdeling innovatieve onderzoeksprojecten uit waarmee we onze klanten ondersteunen.

Bekijk alle vacatures

Locatie

Uniek Bedrijf

Normec Groen Agro Control kenmerkt zich als een no-nonsens en informele organisatie. De cultuur is laagdrempelig en op basis van korte lijnen. De verschillende disciplines in dit laboratorium zorgen voor afwisselende werkdagen. Daarnaast zorgt het werken voor tuinbouw-, AGF- en levensmiddelenbedrijven voor een heel gevarieerd aanbod van monsters.

Het team van Normec Groen Agro Control is zeer divers qua leeftijden en nationaliteiten. Daar zijn we trots op. Drie keer per jaar organiseren we leuke evenementen zoals borrels, diners, uitjes en feesten waar ook partners uitgenodigd worden.

De omgeving

Normec Groen Agro Control zit op een klein industrieterrein aan de oostkant van Delft. Op steenworp afstand ligt het natuurgebied Ruyven. Er zijn veel collega’s die daar tussen de middag even een frisse neus halen. Er is een klein winkelcentrum met supermarkt in de buurt. Normec Groen Agro Control is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt aan afslag “Delft Zuid” van de A13.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Vacatures bij het laboratium in Delfgauw

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88