Het ervaringsverhaal van

Jos

Ik ben Jos en werk sinds januari 2022 als Senior Adviseur bij Normec Foodcare. Tijdens de gesprekken met Normec merkte ik al snel dat dit precies was wat ik zocht. Door het enthousiasme vanuit deze gesprekken voelde dit als een op mijn lijf geschreven baan en die keuze is voor mij ook werkelijk zo uitgepakt. Wat me het meeste aansprak? De flexibiliteit en de enorme diversiteit aan projecten en locaties. Sinds ik hier werk, ben ik bij talloze bedrijven over de vloer geweest – van snoepfabrikanten tot producenten van biologische petfood. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het werk enorm interessant.

Mijn werk speelt zich vaak letterlijk tussen de productielijnen af, en ik ben het liefst praktisch bezig. Dit stelt me in staat om echt te voelen wat er speelt, waardoor ik mijn adviezen beter kan baseren. Of ik nu de QA-afdeling ondersteun bij verschillende locaties of veelal de manager vervang, ik ben er altijd om te helpen en oplossingen te bieden. Ook alle kleine simpele oplossingen vind ik essentiële toevoegingen. Klanten hebben veelal complexe vraagstukken waarvoor geen enkelvoudige oplossing bestaat. De uitdaging is om klanten in te laten zien dat QA meer is dan alleen de norm volgen.

Hoewel we als adviseurs vaak op verschillende locaties werken, voelt het team altijd dichtbij. We staan voortdurend met elkaar in contact om vragen te stellen en elkaar te ondersteunen, wat ervoor zorgt dat we ondanks de afstand toch een hecht team vormen. Soms werk ik als buddy samen met een junior adviseur bij een complexe opdracht of om die collega op weg te helpen. De sfeer is altijd gezellig en open. Tegelijkertijd is de ondersteuning vanuit het management erg goed. Mijn regiomanager is altijd betrokken en flexibel, wat enorm bijdraagt aan een goede werk-privébalans. Hier kun je echt jezelf zijn, en er wordt altijd met je meegedacht, zowel op werkgebied als privé.

Waarom Normec de ideale plek voor jou kan zijn? Als je van afwisseling houdt en het leuk vindt om elke dag met nieuwe mensen en vraagstukken te werken, dan is dit de plek voor jou. De diversiteit aan projecten, het contact met klanten, de zelfstandigheid in je rol, en de vrijheid om je werk in te delen, maken Normec een aantrekkelijke werkgever. Mijn tip voor toekomstige collega’s? Geef jezelf de tijd om je plek te vinden. Het werk is veelzijdig en soms uitdagend, maar er is altijd iemand om je te helpen. Solliciteer vooral – je zult zien dat je hier nooit stil komt te zitten!

Meer informatie over mijn functie
Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Ben jij mijn nieuwe collega?

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88