Het ervaringsverhaal van

Diedi

Fijne collega’s en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien; dat is wat het zo uitdagend maakt om bij Normec Foodcare te werken volgens HR Officer Diedi Muller. Van verantwoordelijkheid nemen krijgt ze energie, en die verantwoordelijkheid krijgt ze bij Normec Foodcare.

Uitdagingen

Begin 2019 begint Diedi in haar nieuwe functie als HR-medewerker bij Normec Foodcare. Het bedrijf is op dat moment hard aan het groeien door het samenvoegen van verschillende bedrijven in de foodsector. Waar er destijds slechts sprake van één overname was, zijn dit er intussen al veel meer dan één. Deze verandering en groei vindt Diedi alleen maar interessant. ‘’Het is heel interessant. Bij het ene bedrijf gaat het makkelijker dan bij het andere bedrijf. Dat maakt het heel leuk, ook een uitdaging. Je weet soms niet wat je te wachten staat.’’

Afwisseling

Een standaard werkdag beschrijven is zo makkelijk nog niet. Er zijn natuurlijk een aantal vaste taken, de algemene HR taken, waarbij Diedi de eerste lijn is die het oppakt. Ook is ze bezig met ziekmelding, onboarding, offboarding, de algemene vragen. ‘’Daarnaast zijn we ons heel erg aan het ontwikkelen op HR gebied.’’ Wat het dan zo leuk maakt? ‘’Voornamelijk de collega’s. HR is echt mensenwerk. Als je ideeën hebt wordt er altijd naar je geluisterd. Er wordt gekeken wat ermee gedaan kan worden. In principe is het streven altijd om iets te bedenken en ontwikkelen in het voordeel van de medewerker. Stel: voor jouw ontwikkeling is het belangrijk om een cursus te volgen. Dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn’’ aldus Diedi.

Zij gingen jou voor

Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

Jouw droombaan nog niet beschikbaar?

Stuur een open sollicitatie

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 8 MB.
  JOIN OUR TEAM op de laptop

  Menu

  info@normecfoodcare.com
  +31 (0) 73 303 02 88