Ben jij nieuwsgierig van aard, proactief en heb je een mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen? Dan is deze vacature iets voor jou.

Ben jij nieuwsgierig van aard, proactief en heb je een mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen? Dan is deze functie van sales director QC iets voor jou. Uiteraard bieden wij jou een passende beloning, waardoor jij gemotiveerd aan de slag kan met de uitdagingen die deze functie kent.

Wat ga je doen?

Als Sales Director QC bij Normec ga je aan de slag binnen het nieuw gevormde QC-cluster van de Food divisie. Deze divisie heeft een sterke groei doorgemaakt en biedt diensten aan op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, waaronder microbiologische en chemische testen, consulting, consumer insight studies, en digitalisering. Het QC-cluster richt zich op sensorische studies, kwaliteitsmonitoring, digitale producttests en interim professionals voor monitoring van versproducten (F&V). Jouw rol is strategisch gericht op het herpositioneren van dit cluster om klantvoordelen te maximaliseren en waarde toe te voegen aan het verkoopbeleid.

Als sterke onderhandelaar ben je actief betrokken op klantniveau, gezien onze focus op retail. Daarnaast zet je dagelijks jouw goede communicatieve vaardigheden in om alle belanghebbenden, zowel intern als extern, te verbinden. En hoewel deze rol een duidelijke verantwoordelijkheid geeft voor QC, krijg je ook de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan het gehele verkoopbeleid en het resultaat. Verder heb je de zelfstandigheid om strategische doelen en acties vorm te geven, om tot het gewenste resultaat te komen.

Vacature highlights

  • Den Bosch
  • Fulltime
  • HBO/WO-opleiding

Locatie

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch

+31 73 303 02 88

Dit breng je mee

  • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen van new business
  • Aantoonbare ervaring in het bouwen van relevante strategische proposities
  • Aantoonbare ervaring in food retail en of grote strategische klanten
  • Relevante achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en een sterke voorkeur voor digitale affectie
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Dit bieden wij jou

In deze functie vind je veel afwisseling, zelfstandigheid en kun je jouw stempel drukken om leuke projecten. Er is ruimte voor groei en ontvang je een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Naast deze fulltime functie waar je jouw persoonlijke en commerciële drive in kwijt kunt, biedt Normec Foodcare jou:

  • Een motiverend salaris, afhankelijk van je reeds opgedane werkervaring, en zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling
  • Je hebt recht op een leaseauto en krijgt uiteraard een laptop en mobiele telefoon
  • Je komt direct in dienst bij Normec Foodcare op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • In overleg bieden Normec Foodcare de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
  • Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij we verschillende trainingsmogelijkheden bieden en een online academy.
  • Een gezellige werkplek in een leuk team binnen een groeiende en winstgevende organisatie
  • Er is een actieve personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten organiseert
Over Normec Foodcare

Normec is een gewaardeerde partner binnen de TICC-industrie en bedient vier hoofddivisies. De Food divisie binnen Normec heeft een hoge groei laten zien, zowel organisch als niet-organisch. De belangrijkste diensten die worden aangeboden binnen de Food divisies op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit zijn: microbiologische/chemische testen, consulting (bijvoorbeeld interim services, audits, label compliance), consumer insight studies en digitalisering. Alle diensten hebben als belangrijkste kenmerk dat we klantgericht zijn en dat onze diensten echte klantwaarde toevoegen. Om verder te professionaliseren, ondernemerschap te vergroten, het klantenbestand uit te breiden en te profiteren van wederzijdse voordelen hebben we onlangs een reorganisatie doorgevoerd en een apart QC cluster gevormd.

Binnen dit cluster zijn de belangrijkste activiteiten: consumer insight studies (sensorische studies en kwaliteitsmonitoring studies), digitaal product- en specificatietestplatform en interim professionals om F&V kwaliteit te monitoren. We voorzien klantvoordelen op klantenbasis en totaal productaanbod als we het QC cluster herpositioneren en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en strategische sales director QC.

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: nummer één kennispartner in testing, inspection & compliance. Complete projecten nemen wij uit handen voor onze klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA-werkzaamheden of combinaties. Onze organisatie bestaat uit ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Europa.

Wij besteden veel aandacht aan onze cultuur en ons DNA. De cultuur kan je omschrijven als open en informeel. We richten daarbij onze focus op de kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Verbeteren. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we op dat vlak een match!

Contact

Ben jij klaar om jouw carrière een vliegende start te geven? Solliciteer dan nu. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met hr-foodcare@normecgroup.com.

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer direct!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    Deze route ga je volgen

    Sollicitatieprocedure

    1

    Stuur een motivatiebrief en CV aan ons of ons werving en selectiebureau.

    2

    De eerste screening doen wij zelf of ons werving en selectiebureau.

    3

    Als dit allemaal oké is, kom je bij ons voor een eerste kennismaking met de leidinggevende.

    4

    Een tweede gesprek staat op de planning met HR, de leidinggevende en misschien wel een collega.

    5

    Als we beiden enthousiast zijn, bespreken we de arbeidsvoorwaarden en zetten natuurlijk een handtekening.

    Zij gingen jou voor

    Ontmoet jouw nieuwe collega’s!

    Heb je nog vragen?

    Neem contact met ons op!

    werken bij normec foodcare

    Menu

    +31 (0) 73 303 02 88